2777
2789
عنوان

شوهرم قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 43 پست
سر چی قهره حالا

سر وسیله خونه ک نمیخوره ب سلیقه من

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
براش بنویس قهریم ک قهریم اینا رو نداریم بخر بیار .. نخرید و گفت نه و ابنا بگو پس میفرستم برای پدرت ت ...

پدر ک نداره ولی آخه روش میشه مردم بفهمند سرچی میخایم طلاق بگیریم سر یکی از وسایل خونه ک نمیخره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش لیست بفرست بخرهبچه دارین خب نمیشه که

قبل اینکه دعوا کنیم لیست رو دادم بهش هنوز نیوردش منم دیگه بهش نمیگم 

سر وسیله خونه ک نمیخوره ب سلیقه من

چیز مهمی نیست همه چی با گفت گو صمیمانه حل میشه طلاق چیه هی تا دعوا میشه طلاق میگیرن.یکم کوتا بیاید شما پیشقدم شو بیین اشتی می‌کنه یا باز میگه طلاق 

سر چی قهره حالا

وسایل خونه ب سلیقه کن نمیخره

زندگی رو خیلی سخت گرفتین که

اون حرفو پیش آورد گفت مثل فلانی ولت میکنم میرم منم گفتم لباسات جمع کن برو دیگه اونم شروع کرد ب نفرین کردن من

دوباره پیامک کنفقط لیست و پررو باش تو گرفتن حق و حقوقت

بدم میاد دیگه باش حرف بزنم یکی از کارت هاش تو خونه ای همیشه عصر برش میدارم میرم ضروری هارو میخرم

چیز مهمی نیست همه چی با گفت گو صمیمانه حل میشه طلاق چیه هی تا دعوا میشه طلاق میگیرن.یکم کوتا بیاید ش ...

مقصر اونه بعدها هم ب روم میاره ک تو هرجور باهات رفتار کنن برات مهم نیس

اون حرفو پیش آورد گفت مثل فلانی ولت میکنم میرم منم گفتم لباسات جمع کن برو دیگه اونم شروع کرد ب نفرین ...

چرا اینجوری می‌کنی زن حتما قبلاً هم ازش کینه داشتی که اینجوری می‌کنی وگرنه بخاطر این مسئله کوچیک آدم اینجوری حرف نمیزنه 

بدم میاد دیگه باش حرف بزنم یکی از کارت هاش تو خونه ای همیشه عصر برش میدارم میرم ضروری هارو میخرم

نگفتم حرف بزن

لیست رو پیامک کنی

رب 

گوجه

مرغ  

اینطوری،،و پررو باش در گرفتن حق خودتو بچت ..

نگفتم حرف بزنلیست رو پیامک کنیرب گوجه مرغ اینطوری،،و پررو باش در گرفتن حق خودتو بچت ..

یعنی خودش کوره ک نیست 

مقصر اونه بعدها هم ب روم میاره ک تو هرجور باهات رفتار کنن برات مهم نیس

مردها تو عصبانیت حرف بد زیاد میزنن همه شو نباید جواب داد وقتی عصبانین .بهتره آروم شد حرف بزنید به نتیجه برسید