2777
2789
عنوان

چرا سونوگرافی هیچی نشون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 39 پست
بتا سریال چیه؟تیتر بتا دادم امروز خود دکتر نوشت برام

یعنی اینکه تا هفته ۸ تا۱۰ بارداری 

باید بتا هر دو روز دو برابر بشه ویک سری خصوصیات دیگه که پزشک بهت میگه 

اگر بشه یعنی داخل رحمه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وقتی باردار شدم زود رفتم تو سونو کیسه اب و نشون نداد دکتر گفت زود امدی 😂باز پیش ی دکتر دیگه هم ...

ب منم گف ممکنه هیچی نشون نده من اصرار کردم

ولی سری پیش باردار بودم تو پنج هفته و ۵روز ساک و کیسه زره همه چی بود 

عجب جایی به داد من رسیدی...

فقط همین یه دونه بتا را دادی ؟با این تیتراژ بعید هست خارج رحم باشه ۴۸ ساعته بتا بده ببین تیتراژ کم م ...

ن ی کم تخمدان هام خیلی کممم تیر میکشه

منم تو سونو واژینال هیچی مشخص نبود چون زود رفتم سونو اما من تیترم ۱۵۰  بود ۴۸ ساعت بعد ۲۱۰ شد بعد یک هفته تازه شد ۱۰۰۰ 

اگر درد شکم یا کتف و شانه داشتی حتما سریع خودت را به دکتر برسون ۴۸ ساعت بعد مجدد بتا بده و هفنپته بعد باز یه سونو بده 

انشاالله هفته بعد ساک دیده میشه

برا خارج رحمی من تو لوله بود که بعد ۸ هفته اینا دیده شد باز برو بگو با دقت بگردن

شما قبل اینکه بریم ببنید خارج رحمی؟ لکه بینی؟ درد کتف شانه یا گردن یا لگن یا شکم داشتین؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

منم تو سونو واژینال هیچی مشخص نبود چون زود رفتم سونو اما من تیترم ۱۵۰ بود ۴۸ ساعت بعد ۲۱۰ شد بعد یک ...

من سونو شکمی رفتم هیچی معلوم نبود 

دیگ امید بخدا

فقط لکه بینی داشتم

زیادبود؟ چند روز داشتین؟ببخشید میخاستم بدونم بارداری دومم اگه مثبت باشه حواسم باشه؟

دعاکنید مثبت باشم این ماه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ن ی کم تخمدان هام خیلی کممم تیر میکشه

ببین من خارج رحم داشتم شب تا صبح

درد وحشتناک کتف و شانه داشتم در حدی که نمیتونستم بخوابم یا بشینم اگر تکان میخوردم از درد زار میزدم فکر میکردم یخ کردم چون روز قبل زیر باران راه رفته بودم 

یکی دو روز بعد درد یم طرفه شکم سمت لوله پیدا کردم از صبح کم کم درد داشت ظهر درد بیشتر شد و عصر در حدی درد داشتم که زجه میزدم و زمین چنگ میزدم 

انشا الله که از شما خارج رحم نیست فقط زود رفتی سونو مشخص نیست ولی مراقب علائمت باش 

ضخامت اندومتر افزایش پیداکرده ؟ 

ااگر افزایش پیدا کرده باشه خودش نشانه بارداری هست