2777
2789
عنوان

چرا سونوگرافی هیچی نشون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خارج رحم داشتم شب تا صبحدرد وحشتناک کتف و شانه داشتم در حدی که نمیتونستم بخوابم یا بشینم اگر ...

الهیییی میدونم خارج رحمی خیلی سخته

خودم پارسال یکی سقط کردم البته داخل رحم بود ولی انقد حال روحیم بد بود خدا می‌دونه 

ضخامت اندومتر ۸ بود قبلشو نمی‌دونم چقد بوده

عجب جایی به داد من رسیدی...

الهیییی میدونم خارج رحمی خیلی سختهخودم پارسال یکی سقط کردم البته داخل رحم بود ولی انقد حال روحیم بد ...

درکت میکنم سقط خیلی سخته من هم خارج رحم داشتم هم ۲ تا سقط 

انشاالله این بار با صحت و سلامتی بارداریت را طی میکنی و نی نیت صحیح و سالم میاد بغلت 

ب منم گف ممکنه هیچی نشون نده من اصرار کردمولی سری پیش باردار بودم تو پنج هفته و ۵روز ساک و کیسه زره ...

من و دکتر چون ندید گفت خارج از رحم

بعد ی ازمایش بتا دوباره نوشت دید عددش خیلی بالاست گفت اوکی  و خارج رحم نیست 

ولی دکترم و عوض کردم کارش و دوست نداشتم

دکتر جدیدمم که سونو گرفت گفت کیسه اب تشکیل شده

درکت میکنم سقط خیلی سخته من هم خارج رحم داشتم هم ۲ تا سقط انشاالله این بار با صحت و سلامتی بارداریت ...

وای بگردم خیلی ناراحت شدم☹️

ممنونم ازت

من و دکتر چون ندید گفت خارج از رحمبعد ی ازمایش بتا دوباره نوشت دید عددش خیلی بالاست گفت اوکی و خارج ...

بعضی از دکترا اینطورن منم بارداری قبلیم تو ۸ هفته ندید گف گاوت زایید خارج رحمیه دقیقا با همین لحن🥸😐

خوب کردی عوض کردی

الان باردارم حدودا ۹، هفته دعا کن این بار به خیر بگذره ماه ۵_۶، سقط داشتم خیلی نگرانم الانم دو هفته ...

الهی ب حق این وقت عزیز سالم بغلش کنی جوری ک روزای تلخو فراموش کنی♥️