2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداری ام مثبت شد

123 بازدید | 15 پست

جواب آزمایش بارداری ام مثبت شد، خیلی خوشحالم خیلی خیلی، قسمت همه ی منتظرا، خداروشکر بعد ۸ ماه انتظار و هرماه آزمایش و کلی بیبی چک بالاخره مثبت شد😍😍

انگار خواب میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم انشالله سلامت بغلش بگیری.. میشه برای منم دعا کنی دوستم.. من خیلی ساله منتظر دومی هستم خیلی سال 🥺🙏دعا کن با این حال قشنگت منم به زودی حامله بشم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

مبارکت باشه عزیزم انشالله سلامت بغلش بگیری.. میشه برای منم دعا کنی دوستم.. من خیلی ساله منتظر دومی ه ...

انشالله به زودی حاجت روا شی عزیزم، نمیدونم دومی ها چرا انقدر ناز دارن

انشالله به زودی حاجت روا شی عزیزم، نمیدونم دومی ها چرا انقدر ناز دارن

اره خیلی🥺 من دخترمو ماه اول شدم.. ولی الان چهارسال شده... دیکه دارو دکتر درمان نگم طولانی نشه.. بی مشکل نمیشیم... دخترمم طفلی انقد تنهاس که هر روز و هرشب دعا میکنه.. وقتایی که مدرسه میره میپرسه همش ازم کی پس توام با نی نی میای دنبالم.. ومنم همش عذاب وجدان.... توروخدا الان باردارین دعاهای شما گیراس حسابی دعا کنین

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

اره خیلی🥺 من دخترمو ماه اول شدم.. ولی الان چهارسال شده... دیکه دارو دکتر درمان نگم طولانی نشه.. بی ...

بخدا از صمیم قلبم براتون دعا میکنم زودتر به سلامتی باردار بشین، منم پسرم تنهاست، توی دوران اقدامم دوتا از نزدیکان باردار شدن و خیلی برام سخت بود، پسرم عاشق بچه هاست، امیدوارم به زودی بیایید خبر بارداری تون رو بدید، ولی لطفا شما هم این عرق هارو امتحان کنید، برای من که نتیجه بخش بود.

بخدا از صمیم قلبم براتون دعا میکنم زودتر به سلامتی باردار بشین، منم پسرم تنهاست، توی دوران اقدامم دو ...

عزیز دلمی الهی خدا از دلت بشنوه در حقم اسمم سمانه یادت افتاد هر وقت دعام کن آجی... انشالله نی نی نازت سلامت بغل بگیری.