2777
2789
عنوان

موش اومده خونمون

135 بازدید | 11 پست

بچها موش اومده تو خونم دومیشه متوجه شدم از چاه آشپزخونه اومده. چند تا چسب گذاشتم تو جاهای مختلف ولی این یکی خیلی زرنگه اصلا نمیره سمتشون.صداشو میشنوم ک تو خونس چیکار کنم گیرش بندازم. تو چسبا خوراکیم گذاشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تله موش ک شبیه قفسه بگیر خیارسبز یا یه تیکه پنیر بذار توش میگیره حتما

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

تله بذار  یه تیکه بال مرغ کباب کن یه تیکه پیازم بذار که بو بده سریع میپره تو تله من یک هفته چسپ گذاشتم فایده نداشت به این روش گرفتیمش تو چاه هم سم کامن بریز دیگه نیان

اگه دستت خورده باشه به خوراکیا و چسب دیگه سمتش نمیرن . بارها خونه و انباری ما موش بوده من از چسب های کتابی خریدم یه بسته پفک رو باز کردم و خم کردم خودش ریخته رو چسب . خودم با دست برنداشتم بریزم. تو کمتر از یه ربع افتاده 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

گندم سمی بریز 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤