2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و حسودیاش

1389 بازدید | 71 پست

مادرشوهرم میگ مغازه نزن بشین توخونه بدوز منم گفتم توباشی میزاری عروست بره خونه کسی لباس ببره تاوقتی خیاط تو  بیرون  هس ؟؟

برگشته میگه همسایه ها میگن اخه احتمالا لباسای ما سخته بلد نیس ببریم بدوزه منم گفتم نه قضیه این حرفها نیس طرف حسوده بعدم مگه من رفتم هزینه کردم چشممو بدوزم تا دوتا پیرزن برامن لباس بیارن  اینم بگم کل همسایه هامون برای من لباس اورده بجز فامیلا اوناییکه باهم نسبت فامیلی داریم نمیارن چند تا پیرزن هم تو روم گفتن ما ازمادرشوهرت میترسیم لباس بیاریم برات پسفردا یه چیزی بهمون میگه چون خود مادرشوهرت برات نمیاره میترسیم به ماهم چیزی بگه 

مادرشوهر هیچ وقت بد عذوسشو نمی‌خواد

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خودتو کن ،بزار هرچی میخواد بگه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

مغازه زدی اول همه چاک دهن مادرشوهر تو بدور زیاد زر میزنه

عمرا دیگ براش اگ بیاد التماسم کنه نمدوزم اصلا الان تو اموزشگاه دارم یادمیگیرم قبلا پیش خیاطای همشهریمون حتی اونا هم بهش میگفتن ببر بده عروست بلده میدوزه نمیاورد 

عمرا دیگ براش اگ بیاد التماسم کنه نمدوزم اصلا الان تو اموزشگاه دارم یادمیگیرم قبلا پیش خیاطای همشهری ...

به نظرم برا مادرشوهرت و خانواده اش ندوز ،حتی اگر خوب و عالی هم بدوزی ممکنه ایراد الکی بگیرن 

کار برای خانم ها واجب نیست به نظرم بشین خونه

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

چرا همه مردا همینو میگنحتی ریزو شوهر اوشین هم میگفتتا کی سراتون رو زیر برف میکنید

مادر تاج سره حتی بدم باشه وظیفه بچست که بهش احترام بزاره مادر مهم تر از زنه

کار برای خانم ها واجب نیست به نظرم بشین خونه

خوب اونوقت کی برای من لباسشویی بخره کی بیاد خونه رو کابینت کاری کنه کی اینده فرزندمو تامین کنه کی تومشکلات دو قرون بزاره کف دستم  مادرشوهرم؟؟؟همین امروز آش نذری پخت دم در به منیکه عروسش بودم نگفت مث یه همسایه یه کم برامون فرستاد 

مادر تاج سره حتی بدم باشه وظیفه بچست که بهش احترام بزاره مادر مهم تر از زنه

مادر شماس و برای شما مهمه 

مادر ماها هم تاج سر پس هر چی پشت سر شوهرامون بگه میگم درست و دربست به حرف اونا بگیم چشم خوبه ؟