2777
2789

دوستان واقعا رشته پزشکی خیلی سخت و بده؟ من پارسال رتبم به پزشکی خورد و احتمالا امسال هم بخوره

اما چون نتونستم دندون بیارم پشت کنکور موندم 

میشه راهنماییم کنید؟دندون انقدر ارزش داره که بمونم؟ 

دوستای نزدیکم همه پزشکی خوندن و ناراضین 

خواستم ببینم واقعا طوری هست که سمتش نرم؟؟

اینم درنظر بگیرید من کارشناسی یه رشته پیراپزشکی خوندم و الان تو سن ۲۷ سالگی میخوام برم تو این رشته ها.

ینی ۱۸.۱۹ ساله نیستم

ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی که از دندون بهتره دندون باید پول هزینه هاشم داشته باشی که وسیله بخری

پزشکی واسه مطب و تجهیزات پول نمیخواد ؟ 😂 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

پزشکی که از دندون بهتره دندون باید پول هزینه هاشم داشته باشی که وسیله بخری

اخه شنیدم همون دوسه سال اول که تو کلینیک مشغول به کار میشی درامدت تا حدی هست که بتونی خودتو جمع و جور کنی و حتی بیشتر از نیازت درامد داری....

خواهشا توی این سن وارد پزشکی نشو

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

راضیم والا ولی خب برو دنبال علاقت به حرف دیگران هم گوش نده

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

نمیشه گفت 

باید خودت رو دقیق بشناسی تا انتخاب کنی 

با دندون زود تر وارد بازارکار میشی و درامد بهتری داری

ولی به شدت شغل فرسایشیه

از اون ورم زود تر بازنشسته میشی

اگه فکر میکنی توان بدنیت کمه نرو سمتش 

و البته باید ظریف و دقیق باشی 

اگه حوصله درس خوندن داری و روحیه بیمارستان 

پزشکی بخون

دوست عزیز هر کاری میکنی آینده و ارامش خودت رو فدای حرف مردم نکن

اره فلان رشته پرستیژ داره فلان رشته اونجوری اینجوری 

هر چی فکر میکنی خوشحالت میکنه و به وضعیت جسمی و ذهنیت می خوره بخون 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

شما ترم چندین و چی میخونین؟

من ترم سه مامایی بودم تغییر رشته دادم الان ترم دو پزشکی هستم برای پزشک عمومی میخونم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اول اینکه هزینه زیادی نداره فقط مطب و دوتا کامپیوتر یا تو بیمارستان هم میتونی کار کنی

منشی مجانی کار میکنه

مطب صلواتیه

استتوسکوپ اتوسکوپ افتالموسکوپ مواد مصرفی شارژ … اینا هم مجانین 

توی بیمارستان فقط در دوران طرح میشه کار کرد اونم با حقوق کارمندی