2777
2789
عنوان

کسانی که آلفا اسلیم مصرف کردین بیان نظرتون بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 24 پست
الفا اسلیم توش شیشه داره واسه همین پر انرژی میشدی و یه جورایی کم خواب و کم اشتها... برو یه تست اعتیا ...

من خیلی گرسنه میشم یعنی صبحانه که میخورم یک ساعت بعد دلم از گرسنگی میپیچه باید یه چیزی بخورم

و اینکه سر سفره هر چی کا۶و و کلم بخورم بازم دلم نون میخواد

چکار کنم؟😔

قرار نیست خماری بکشی

علائم شیشه میشه تپش قلب، بی خوابی ، پر تحرکی و احساس پر انرژی بودن، حتی پر حرف میشی....احساس شادابی، کم اشتهایی و کلا شیشه باعث ترشح دوپامین میشه که اگه ادم زیاد مصرف کنه بعد از قطع مصرف احساس می کنی کم انرژی هستی و یه جورایی افسرده، من کارشناس آزمایشگاهم که دارم بهت اینا رو میگم الکی چیزی نمی گم، حتی اگه خواستی یکی دوتا از این قرص ها رو بده آزمایشگاه مواد مخدر تا خودشون بهت بگن، اگه تهرانی من بهت میگم کجا ببر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم شیشه میشه تپش قلب، بی خوابی ، پر تحرکی و احساس پر انرژی بودن، حتی پر حرف میشی....احساس شادابی، ...

ممنون عزیزم

من فقط بی‌اشتها شدم و یک کم انرژی م رفته بالا

دیگه مصرف نکنم پس

خدا خیرت بده🌸

من خیلی گرسنه میشم یعنی صبحانه که میخورم یک ساعت بعد دلم از گرسنگی میپیچه باید یه چیزی بخورمو اینکه ...

من خودم وزنم رو با این روش از ۹۰ اوردم رو ۷۲... خودمم مث تو بودم ولی شبا شام نمی خوردم و از گشنگی اولش خوابم نمیبرد ولی الان شبایی که شام میخورم تا صب خیلی بد میخوام .حتی ورزشم نکردم 😁قرار نیس ادم تا دو شب نخورد یهو وزن کم کنه حداقل ۴۰ تا ۴۵ روز بدن مقاومت می کنه بعدش دیگه کاهش وزن شروع میشه

علائم شیشه میشه تپش قلب، بی خوابی ، پر تحرکی و احساس پر انرژی بودن، حتی پر حرف میشی....احساس شادابی، ...

یک سوال تخصصی بپرسم ازتون؟

ریتالین باعث بلوغ میشه؟

دخترم بخاطر شرایطش ریتالین مصرف میکنه و بعد از ۳ ماه از مصرف احساس کردم سینه ش جوانه زده و بردم دکتر غدد که سونو و ازمایش و عکس مچ دست نوشت براش

از علائم ریتالین؟؟؟

یک سوال تخصصی بپرسم ازتون؟ریتالین باعث بلوغ میشه؟دخترم بخاطر شرایطش ریتالین مصرف میکنه و بعد از ۳ ما ...

راجب این اطلاعی ندارم😅اینو از دارو ساز بپرسید یا داروخانه ها چون اونجا دکتر داروساز هست

من خودم وزنم رو با این روش از ۹۰ اوردم رو ۷۲... خودمم مث تو بودم ولی شبا شام نمی خوردم و از گشنگی او ...

من طی یک سال از ۷۸ رسیدم به ۵۹ با ورزش و رژیم

ولی یک سری مشکلات برای دخترم پیش اومد که علاوه بر حال روحی خراب دیگه شرایط ورزش و رژیم ندارم

بعد اون حال خراب از ۵۹ رسیدم به ۶۷ الان با آلفا شدم ۶۴/۵۰۰

میدونی چیه حال روحی خرابی دارم برای همین همه چی به هم ریخته😔