2777
2789

میخوایم اب بخوریم مامانش.  میخوایم بریم بیرون مامانش . میخواییم هر کاری نکنیم مامانش . 

خیلی جاها حتی میگه اگه تو دوس نداری بیای مامانمو ببرم یعنی خودش خیلی براش مهم نیست من باشم حتما  . 

کلا بودن من خیلی اهمیت نداره ماااااامانش . 

وای خدا 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

چند وقته ازدواج کردید؟ 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانشم همینطوره البته 

هر کار میخواد بکنه، پسرش پسرش پسرش . 

یه ساعت باهاش تنهام زنگ میزنه که بیا خونه پنیر نداریم مثلا بخر بیار . 

یا میخوام برم فلان جا بیا ببر. یا ما میخواییم بریم فلان جا تو هم بیا

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

به پستونکش فلفل زدیم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

اینا رو قبل ازدواج باید چشمات رو باز میکردی و می‌دیدی الان دیگه ؟ ذات آدام بچه ننه رو مگه میشه تغییر داد ؟هرکاری کنی که بجنگی بر خلاف آب شنا می‌کنی باعث نابودی خودت و زندگیت میشه

خداصبرت بده،شوهرت کمبود محبت نداره؟

از سمت بقیه که نه . 

منم بخدا همش به گریه میوفتم از دستش که یکم برام وقت بزار بهم توجه کن