2777
2789
عنوان

ازدواج آسان

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران؟آدرسي داري معرفي كني؟

والا فک کنم شهریار بود آدرس دقیقو نمیدونم

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
عزیزم من خودم جشن عروسی نگرفتم،چون بنظرم کار جالبی نبود،یه مهمونی دورهمی گرفتم و خونواده ها دعوت بود ...

من خودم دوست دارم ولي نميخوامم هزينه اي بيشتر از اونم مهموني پرداخت كنم

از طرفي فقط ميخوام مامانمو به آرزوش برسونم همسرمم اذيت نكنم با هزينه زيادي

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

اصلا گول تبلیغات تشریفات مجالس رو نخورین. حتما اگه اشنایان اگه کسی تجربه ای داره استفاده کنین. چون خیلی از این تشریفات چون خدمات خودشون رو به صورت پکیج می دن قیمت رو یه کم از قیمت تک تک خدمات میارن پایین ولی کیفیتشون کمه.

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.
من خودمم شهريارم ولي همسرم شهرري.پس ميتونم شهريارم پيگير شم ممنونم

آره عزیزم.خواهش.ان شاالله خوشبخت شی

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
خونه آپارتماني به نظرت كجا جا بدم همه رو عزيزم

معمولا خود تشریفات مجالس چند جا رو معرفی می کنند. مثل پارکینگ ، سالن اجتماعات یه سری اپارتمان، باغ و ... که قیمت های متفاوتی داره از ارززون به گرون . 

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.
اصلا گول تبلیغات تشریفات مجالس رو نخورین. حتما اگه اشنایان اگه کسی تجربه ای داره استفاده کنین. چون خ ...

منم بخاطر همين ميپرسم ك ببينم كسي جاي خوب سراغ داره معرفي كنه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

آیا ازدواج آسان امکان پذیر است؟ چگونه می‌توانیم ازدواج ساده و آسانی داشته باشیم؟ این سؤالی است که بسیاری از جوانان هنگام تصمیم برای ازدواج با آن رو به رو می‌شوند. در شرایط فعلی جامعه و مواجه شدن جوانان با مشکلات اقتصادی و اجتماعی بیشتر پاسخ به این سؤال دشوارتر از قبل شده است. اگر شما نیز برای ازدواج آسان و با دغدغه کم‌تر سؤالات و چالش‌هایی را تجربه می‌کنید، در ادامه این مقاله ما به توضیحاتی در زمینه ازدواج آسان پرداخته‌ایم.

منبع : ازدواج آسان واقعاً شدنی است؟ (چند راهکار عملی)