2777
2789
عنوان

از آینده میترسم تو ذهنم جنگه بخاطر طلاقم تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 59 پست

والا این مشکل از فرهنگ اون منطقه ای هست که زندگی می کنه...وگرنه طلاق نه بده نه عجیب‌‌‌...فقط تجربه هست.‌..خود من یه بار جدا شدم.‌..جاریم شده بود...مادرم قبل ازدواج با پدرم جدا شده بود...داییم و خیلی از اطرافیان...چه زن و چه مرد...این تفکرات که کسی سمت زن یا مرد طلاق رفته نره رو یا تو این سایت دیدم یا یه سری مناطق خاص...مشکل از طلاق تو نیست مشکل از افکار اوناست...حالا این دیگه دست خودته طبق افکار اشتباه اونا زندگی کنی یا طبق چیزی که منطقت میگه درسته و واقعاً درست هم هست.

❤️❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این مشکل از فرهنگ اون منطقه ای هست که زندگی می کنه...وگرنه طلاق نه بده نه عجیب‌‌‌...فقط تجربه ه ...

ممنون عزیزم درسته من بین آدمای با فرهنگ پایین زندگی‌میکنم که حاضرن تو جهنم زندگی‌کنن ولی طلاق نگیرن شوهر بالاسرشون باشه فقط 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
ممنون عزیزم درسته من بین آدمای با فرهنگ پایین زندگی‌میکنم که حاضرن تو جهنم زندگی‌کنن ولی طلاق نگیرن ...

اونا عاشق ارباب بردگی هستن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان تو یه تاپیکی بودم میگفتن شهر ما دختری تو عقد طلاق بگیره پیرمرد با چند تا بچه میره خواستگاریش 🥲

این چه طرز فکریه آخه،اصلا به این حتی فکر نکن تا بخوای تکرارش کنی،از اولین متن تاپیکت که خوندم دوس داشتم بگم شرایط شما خیلی خوبه،شکر خدا،اینجا عمومی صلاح ندیدم بیان کنم

این چه طرز فکریه آخه،اصلا به این حتی فکر نکن تا بخوای تکرارش کنی،از اولین متن تاپیکت که خوندم دوس دا ...

ممنون عزیزم

پس شرایط تو بهتر از شرایط منه

الهی خدا برات جبران کنه . ان شاءالله خدا آینده خیلی خوبی برات کنار گذاشته باشه. زندگی پر از پستی بلندیه خیلی سختی ها کشیدم که دوباره قوی تر از قبل بلند شدم ادامه دادم ولی این طلاق حس میکنم برام خیلی سخته از پسش برنمیام 

الهی خدا برات جبران کنه . ان شاءالله خدا آینده خیلی خوبی برات کنار گذاشته باشه. زندگی پر از پستی بلن ...

این طلاقم مثل قبلی ضعیف نباش بازم یا علی بگو بلند شو قرار نیست حتما یه نر بالاسرمون باشه 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ممنون عزیزم به خاطر دلگرمیت راستش تو ذهنم فقط خودم رو مقصر میدونم نمیدونم چجوری از این افکار رها بشم ...

عزیزم من مشاور نیستم فقط بعنوان کسی ک سالها تلاش الکی برا دوام ی زندگی انجام دادم بهت میگم مطمین باش اگه طرف مقابلن خوب بود تو هیچوقت ترکش نمیکردی،اصلا خودت و سرزنش نکن تو خیلی قوی و جسور بودی ک نخواستی خودت و اذیت کنی و رابطه اشتباه زود تموم کردی،ببین توی زندگی مشترک همه چی در کنار هم مهمه فک کن خیلی پولدار باشی و رفاه داشته باشی ولی کسی نباشه ک ترو درک کنه اونم نفر اول زندگیت دیگه اون رفاه بدرد نمیخوره و ناخودآگاه از سر کمبود شاید مجبورشی وارد رابطه اشتباه بشی،مردا خودخواه همینن با متهم کردنت باعث میشن تو همیشه خودت و مقصر بودنی با اینکه اولش مطمئنی تو مقصر نیستی ولی بعد گذشت چند وقت خودت و محکوم میکنی کاری ک من سالها کردم و الان متوجه شدم اشتباه کردم،اصلا پشیمون نیستم چون خیلی تجربه بدست اوردم،عزیزم من بهت دلگرمی نمیدم من واقعیت و بهت میگم،تنها خودت میتونی ب خودت کمک کنی فقط از حرف منفی دیگران محیط منفی آدمای منفی دوری کن،خودت و قوی نشون بده برای همه حتی پدر و مادرت،از همین ک هست لذت ببر حیف نیست سالای عمرت و بخاطر ازدواج کردن دوباره و ترسات خراب کتی،خودت و باور داشته باش شک نکن موقع مناسب آدم مناسب میاد

عزیزم من مشاور نیستم فقط بعنوان کسی ک سالها تلاش الکی برا دوام ی زندگی انجام دادم بهت میگم مطمین باش ...

ممنون عزیزم فدات بشم🫂 درسته حیف عمرم که هدر بشه الکی 

درسته با اینکه میدونم مقصر اولی اون بوده و باعث و با نی همه اتفاقات اول خودش بوده بازم خودم رو مقصر میدونم.  من اونو ترک نکردم دیدم چند ماهه هیچ کس خبری ازم نمیگیره طلاق گرفتم خیلی ها واسطه شدن زنتو طلاق نده گفت نمیتونم باهاش زتدگی‌ کنم 

ممنون عزیزم فدات بشم🫂 درسته حیف عمرم که هدر بشه الکی درسته با اینکه میدونم مقصر اولی اون بوده و باع ...

خواهش عزیزم،شک نکن ی وقتی متوجه میشی ک خدا چقد دوست داشته ک ازش جدا شدی، ببین هر حسی ک داری طبیعیه ب خودت حق بده،زمان بده،خودت و سرزنش نکن ک من چرا اینجوریم مثلا حساسم یا نمیتونم فراموش کنم یا فلانم شک نکن همه آدما مثل همن تو شرایط مشابه قرار بگیرن دقیقا عکس العمل یکسان نشون میدن،توام الان هر حسی ک داری و بپذیر بهش فرصت بده تا ب مرور زمان همه چی محو شه،فقط نزار طولانی شه،اصلا سعی نکن ب دیگران ثابت کنی ک همسرت مقصر بوده،بدشو نگو بزار ب مرور از ذهنت بره، از ته دل شبا قبل خواب تمام وجودت و راهارکن و همه چی و بسپار بخدا