2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حای تفریحی داره؟

جواهرده نه، چن سال پیش مسافرت رفتیم شهر بازیشو رفتیم خوب بود

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

وای رامسر بهشته بهشت.کاخ شاهو برید جذاب بود یه راه میخوره از اونجا به دریا مسیر پیاده رویه.جواهرده یبار رفتنش خالی از لطف نیست ساحلشم که شهربازی داره اونجا خیلی تمیزه.یه جنگلم داره اسمشو یادم نمیاد اونم قشنگه بزنید گوگل میاره.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
وای رامسر بهشته بهشت.کاخ شاهو برید جذاب بود یه راه میخوره از اونجا به دریا مسیر پیاده رویه.جواهرده ی ...

فقط خونه رزرو کردم ولی هنوز نرسیدم اونجا سرد هست؟

اللهم عجل لولیک الفرج  

فقط خونه رزرو کردم ولی هنوز نرسیدم اونجا سرد هست؟

جنگل که بری اره سرده.ما حدود دوهفته پیش اونجا بودیم و در طی روز هوا عالی بود یعنی اصلا شرجی و اینا نبود و اب هم ولرم بود میشد رفت تو دریا.شب اما سرد بود ما بخاری رو روشن میکردیم این هفته نمیدونم چجوریه در کل یه سویشرتی چیزی همرلت بلشه مخصوصا اگه بچه داری.خونه رو کجا رزرو کردی واسه ما تو سخت سر بود پنج دقیقه تا ده دقیقه با همه جا فاصله داشت خیلی جای خوبی بود ویلامون

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
جنگل که بری اره سرده.ما حدود دوهفته پیش اونجا بودیم و در طی روز هوا عالی بود یعنی اصلا شرجی و اینا ن ...

داداشم همیشه میره اون طرفا برام خونه گرفته میگه خود رامسر هست تا پنج اینا میرسم 

ممنون واسه اطلاعات بوس به کلت

اللهم عجل لولیک الفرج