2777
2789

دختری که مثلاً ۲ سال با پسری عقد رسمی بودن بعد۲ سال تو عقد جدا میشه

یا دختری که ۲ سال نامزد بوده با پسری (در حد محرمیت) بعد ۲ سال جدا میشن

کدوم موقعیتش بدتره کدوم بهتر 

اینم در نظر بگیرید اولیه می‌تونه مهریه یا حق و حقوقی رو بگیره ولی دومی عملا هیچی نمیتونه بگیره 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهرستان عقب مونده ما کسی ک تو عقد جدا بشه میگن بیوه شده😐 یعنی با زنی ک سالها با زندگی کرده با شوهرش و رابطه جنسی داشته هیچ فرقی براشون نمیکنه 

جاهای دیگه نمی‌دونم چجوری هستن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم تو این سوال شما واقعا بهتر و بدتری وجود نداره.

چرا اینجوری به قضیه نگاه میکنید؟

بهتر و بدتر بودن رو با سطح فرهنگی، مالی ،سواد ،زیبایی، اصالت و ... میسنجند‌.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

هیچ وقت این محرمیت بدون عقد رو درک نکردم . یعنی طرف انقدر به دخترش اعتماد نداره که فکر میکنه توی نامزدی قراره بپره بغل نامزدش؟ خوب اگر برای شناخت هست که همون نامزدی بدون هیچی کافیه 

من باشم دختری که عقد بوده ترجیح میدم چون میگم با یکی عقد بوده و تمام . چون کلا با صیغه به شدت مشکل دارم 

دومی

چون مهر طلاق توی شناسنامه ش نخورده و رسمی نشده 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

😐بیوه رو مگه به کسی که شوهرش فوت شده نمیگن؟؟

چی بگم والا اینجا ب طلاق گرفته و شوهر مرده هردو میگن بیوه 🤣🤣

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂