2777
2789

ما دو تا از فامیلامون توی عقد می خواستن جدا بشن نشدن 

یکی شوهرش معتاد الکل بود آخرشم مرد و اون موند با دو تا بچه 

یکی هم الان از زندگی اش ناراضیه 

همینا اگه تو عقد جدا میشدن الان می گفتن چرا جدا شدیم

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جدا نشدم اما یه تایمی بخاطر یسری مسائل خیلی ناامید بودم و از ازدواج پشیمون بودم الانکه خونه ی خودمم با خودم میگم خوب شد که صبوری کردم و به اینجا رسیدم😅

البته مشکلات باهم فرق داره ، اعتباد و خیانت و تنبلی مرد جزو مواردی هست که هیچوققققتتتتتت درست نمیشه 

همچین آدمی وجود نداره. 

مگه آدم حواس پرت و آلزایمری 

آدم وقتی میخواد طلاق بگیره اونقدر دلایل محکم داشته که بعدش هیچ پشیمونی نباشه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

من جدا نشدم اما یه تایمی بخاطر یسری مسائل خیلی ناامید بودم و از ازدواج پشیمون بودم الانکه خونه ی خود ...

مشکلات شما چی بود 

مشکل من نبود علاقه از سمت من نسبت به شوهرم 

یکی از دوستانم یک سال بعد از عقد رفت مهریه اش رو گذاشت اجرا تا یک سال هم ارتباط نداشت با همسرش

بعد خودش زنگ زد به پسره گفت بیا دنبالم بریم سر خونه زندگی 

رضایت خانواده اش رو جلب کرد جهزیه اش رو بردن رفت مشهد بعد آتلیه بعد رفت سر خونه زندگی الان با دوتا بچه داره زندگی میکنه

مشکل اصلی این خانم دخالت بیش از اندازه ی خانواده ی شوهرش بود

یکی از دوستانم یک سال بعد از عقد رفت مهریه اش رو گذاشت اجرا تا یک سال هم ارتباط نداشت با همسرشبعد خو ...

من نبود علاقه از سمت من 

شوهرم باب دلم نیست 

من نبود علاقه از سمت من شوهرم باب دلم نیست

یه مشاوره دلسوز و باسوادپیدا کن  ، مشاوره بگیر

حتما یه دلایلی داشتی که انتخابش کردی

اگر مدام با بقیه مقایسه اش میکنی و زندگی های اینستای روت تاثیر داره یه مدت اینستا نرو و تمرکزت رو زندگی تا راه حل پیدا کنی( به نظرم فقط یه مشاوره خوب میتونه راهنماییت کنه)

چند وقته عقدی؟

یه مشاوره دلسوز و باسوادپیدا کن ، مشاوره بگیرحتما یه دلایلی داشتی که انتخابش کردیاگر مدام با بقیه م ...

نه ماه 

برای ترس از خونه موندن قبول کردم اصرار بقیه 

دیدم پسر خوبیه فقط قبول کردم 

دیگه به تیپ و بقیه چیزا توجه نکردم