2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورمون‌ب رون‌مرغ و سینه هاشم میزنن بگو اونارو هم بندازه  صداشو ضبط کنه صداش هورمون نداره

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من والا نمیندازیم حالا با کلاس بازی در نیارین من مامان بزرگم تیکه تیکه میکنه با چن تیکه سینه سوپ درست میکنه به به

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

مرغ کامل کم می‌خرم ولی اره گردن نوک بال و باس‌ن میندازم به سگام

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

میگه آمپول هورمون رو تو گردن میزنند

توی رون و سینه هاش هم میزنن ..دقت کنید جای آمپول هست گاهی وقتا ..

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بابای من گاووداری داره.

تا ۱۵،۲۰ سال پیش ، دولت خودش واکسن میزد ، ولی الان با قیمتهای خیلی بالا مجبورن، واکسن تهیه کنن و بزنن.

وقتی میگیم به مرغ هورمون میزنن، بابام کلی میخنده، میگه میدونین پول امپول هورمون چقد؟؟

از کل پول اون مرغ بیشتر و اصلا مرغدار براش صرف نداره ، به خاطر مثلا یک کیلو بیشتر ، همچین هزینه ای کنه.