2777
2789
عنوان

ساده لوحی درمان صددرصدی داره یا نه

107 بازدید | 16 پست

آخه من انتخاب نکردم که ساده لوح باشم خداجونم من نمی خوام ساده لوح باشیم منو بچه هام

خدای مهربونم یه راه صددرصدی برای زرنگ و زیرک و عاقل شدن نشونم بده قول میدم نهایت تلاشمو بکنم که بهش برسم.

خداجون خودت داری می بینی که دارم ذره ذره آب میشم هر ثانیه در عذابم خودت کمکم کن.

عزیزان اگه راهی سراغ دارید که صددرصد نتیجه میده لطفا دریغ نکنید.

راهش راه درده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مشکلم اینه که اصلا ساده نیستم ولی بقیه فک میکنن مظلوم و بدبختم چون قیافم مظلومه اجی تو هم سعی کن کسایی که فک میکنن ساده ای بهشون نه بگو نزار ازت سو استفاده کنم هرچی گفتن جوابشونو بده کم کم قلق کار دستت میاد

یعنی تا آخر عمر باید زجر بکشم؟

ن زجر نکش سعی کن یادبگیری

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

این که دقتت ببری بالا و نشونه ها روببینی

این که آدم ها رو. رفتار و حرف ها و کارهاشون یادت بمونه. و از نتایجش برای رفتارهای بعدیت استفاده کنی 

مدام گذشته ها رو نریزی چون کلی اطلاعات داخلش هست  

این که از تجربه های دیگران استفاده کنی 

با آدم های خبره اون کار مشورت کنی ولی در نهایت خودت تصمیم بگیری 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من مشکلم اینه که اصلا ساده نیستم ولی بقیه فک میکنن مظلوم و بدبختم چون قیافم مظلومه اجی تو هم سعی کن ...

همین که خودت میدونی که ساده نیستی کافیه

بزار بقیه فکر کنن، اصلا مهم نیست