2777
2789
عنوان

بچه ها کاربر گمنامم دارم میرم

56 بازدید | 6 پست

دوست ان دانم که گیرد دست دوست 

در پریشان حالی و درماندگی ؛

رفقا سلام

نزدیک دو سه سالی هست که کنارتونم ؛ قبل از اون چن سال کاربر خاموش بودم و فقط میخوندم ‌

تو‌ این چند سال سعی کردم ادم بدی نباشم .

نمیدونم چقد موفق بودم ولی شما برام مثل یه خونواده بودید ؛

خونواده ای که تو تمام عمرم درکش نکردم اینجا کمبودشو جبران کرد :)

خانواده ای که بی شیله پیله به خواهرش یا حتی بچش کمک میکنه ‌٬ سعی میکنه ارومش کنه :(

اگه نی نی سایت نبود من قطعا الان جسمم تو این دنیا نبود .

رفقا مرسی بابت این دو سه سال •

من میرم و یه روزی برمیگردم. که به ارزوهام رسیده باشم ٬ حداقل دو سه سال دیگه .

خلاصه که هیچ کس دیگه تو این کاربری فعالیت نمیکنه ٫ اگه ناراحتتون کردم شرمنده :(

حرفی حدیثی بود تا شب تو ادامه تاپیک پاسخ گوعم 

؛

موفق باشید ٬ یا علی .

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

ایشالا به اون هدفی ک میخوای برسی و موفق برگردی 💚

ممنون از دعای قشنگت

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

هر جا رفتین موفق باشین

خداحافظ

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامهر جا رفتین موفق باشینخداحافظ💚💚💚

خیلی ممنون از دعای خوبتون  

یه حس عجیبی همیشه از نام گمنام میگرفتم ازت.انشالله به ارزوهات برسی عزیزم❤🌹

نظر لطفتونه

ممنون از دعای خیرتون 

خیلی ممنون از دعای خوبتون

💝💝💝

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.