2777
2789
عنوان

فرهنگیان

78 بازدید | 18 پست

کسی میدونه بعد از اینکه رفتی فرهنگیان میتونی تو دانشگاه آزاد یا علمی کاربردی رشته دیگه بخونی یانه؟ دولتی میدونم نمیشه میخواستم ببینم آزاد هم میشه یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی؟🥲

بله

توی هیچ رشته و دانشگاهی هنگام تحصیل نمیتونی اینکارو کنی ولی بعدش اره میشه هم معلم باشی هم لیسانس معماریتو بگیری مثل

مگه اینکه رتبت تک رقمی باشه که بتونی همزمان دوتا بخونی

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

مطمئنی؟🥲

من همکلاسی ام

معلم قبلا فرهنگیان بود

الان حقوق میخونه

یه ارشد آزادم داره

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

چه خوببب

آره

تازه میگه رشته حقوق یه چیز دیگه س

یه معلمم داشتیم البته اون فرهنگیان نبود کارآموز وکالت کانون وکلا بود

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

آرهتازه میگه رشته حقوق یه چیز دیگه سیه معلمم داشتیم البته اون فرهنگیان نبود کارآموز وکالت کانون وکلا ...

دوستت از فرهنگیان دراومده رفته حقوق و ارشد خونده؟یا بوده؟

دوستت از فرهنگیان دراومده رفته حقوق و ارشد خونده؟یا بوده؟

نه اول رفته فرهنگیان چند سال پیش

بعد ارشد رفته آزاد رشته روانشناسی بالینی 

بعد الان اومده داره حقوق میخونه

سنش زیاده ۲۷ ب بالاست

یعنی به ترتیب خونده

تو هم اگه میخوای بری فرهنگیان اول تموم کن حالا لیسانس یا ارشد میتونی یه گرایش رو بری

یکی از دبیرای ماهم رفته نمی‌دونم حقوق اینچیزا خونده بنظرم عادیه یکی دیگه م رفته بود ارشد روانشناسی گرفته بود یکی دیگه دانشگاه پیام نور نمی‌دونم ی رشته جدا خونده بود البته همه ی اینا بعد از دوره تحصیل فرهنگیانشون بوده

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین