2777
2789

خانواده همسرم زنگ زدن وهرچی از دهنشون آمد تلفنی گفتن

( همسرمم اول زنگ زد خواهش والتماس

گریه و زاری که تورو خدا برگرد ولی روزی که میخا ستم برم شوهرم به یک باره تغییر کرد حرفش گفت دیگه نمیخامت وتمام شد هرچی بینمونه )

شوهرم رفتارش مثل اختلال دوقطبیه ثبات شخصیت نداره هربار یه حرف میزنه میتونم از طریق چت ها وتلفنا اینو به دادگاه ثابت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا جواب سوالمو بدین فقط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر . مکالمه تلفنی و پیامک مستند نیست اماره هست یعنی قاضی بهش توجه خاصی نمیکنه شاید برای اثبات جیز دیگه ای نیم نگاهی بهش بندازه

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

نهباید بره پزشکی قانونی، اختلال دو قطبی اش ثابت بشه

اونم که هیچ شخصی طبق قانون حق اینو نداره ببره 

مگر خود طرف با رضایت خودش بره

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

توپیاما بهم گفته دیگه نیا خانه ،میدونم بعدن میگه من نرفتم واون منو میخاسته

برای چی میخای اینو نشون بدی ؟ نهایتش اینه که با این‌پیامک نمیتونه بهت عدم تمکین بزنه ، فقط نفقه برقرار میشه، هیچ بار‌منفی براش نداره حتی بیاد اونجا بگه اره پیام دادم نیا

شوهرم بعضی وقتا رفتارش خیلی خوب وبعضی وقتا کاملااا برعکس میشه حتی حرفایی که زده برعکس برعکسشو میگها ...

اصلا دادگاه بررسی نمیکنه که ثابت بکنی یا نه چون مربوط به دادگاه نیست

برای چی میخای اینو نشون بدی ؟ نهایتش اینه که با این‌پیامک نمیتونه بهت عدم تمکین بزنه ، فقط نفقه برقر ...

یعنی این پیامکا  خودش میگه دیگا نیا نمیتونه برا عدم تمکین شکایت کنه؟؟!

یعنی این پیامکا خودش میگه دیگا نیا نمیتونه برا عدم تمکین شکایت کنه؟؟!

بله دیگه وقتی خودش گفته نیا ، عدم تمکین رد میشه و باید نفقه بده البته نفقه تا زمانیه که زنش هستین بعد از طلاق نقفه نیست