2777
2789

من دیدم نی نی سایتی ها وقتی امتحان میدن کمتر از 19 نمیشن 

پس این همه نمره بد مال کیه 

برام عجیبه

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

اینجا مجازیه

باورش داری؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه موقع اعلام نتایج همه ترازشون رو9و10هزاره

همه هم پزشکی قبول میشن

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

تازه موقع اعلام نتایج همه ترازشون رو9و10هزارههمه هم پزشکی قبول میشن

ادمای سم حضوری میبینیم کمه اینا هم رو مخن

کاری ندارم به نی نی سایتا ولی رتبه های برتر نمره هاشون خوبه اونام ادمن خب چیز عجیبی نیست که تو سایت باشن و اصلا هم عجیب نیست یک بازیگر یا سلبریتی معروف یا هر چیز دیگه ای اینجا باشن

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

آفرین ماچ بهت....پس این نمره های افتضاح که میانگین کشور میشه ۷ و ۸ از کجا میاد ...ترازهام همه بالای ...

اره واقعا 

خاک تومخ کسی که دروغ بگه و مردمو سرکار بزاره