2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین کدبانوها🍲🥗🍳🥘

257 بازدید | 33 پست

من چند وقت پیش ی جوجه خوردم خیلی خوشمزه بود دخترمم ک اصلا لب نمیزد خیلی خورد برا همون گفتم امروز جوجه کباب بدرستم. از دیشب اول توی زعفران گذاشتم بعد روغن یکم زدم سپس پیاز و آبلیمو. الانم یکم نمک زدم. گفتم برم کره هم بخرم بعد از کباب با برس روشون بکشم امیدوارم دخترم خوشش بیاد🥺دعا کنید خوشش بیاد لااقل این غذا رو. چ پیشنهادی دارین ک خوشمزه تر بشه؟ نمیدونم اون رستوران چجوری پخته بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرمه سبزی خونه مامان

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

خواهری خوشمزه میشه ازهمین الان نوش جونتون

مام ناهار قرمه سبزی داریم

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍