2777
2789
عنوان

مارمولکک😭

1021 بازدید | 126 پست

خب آقا تو تایپیک قبل من و اگ بخونید من دیروز بعد سرکار رفتن همسرم ترسیده بودم و تایپیکم زدم ک ترسیده بودم خود ب خود و بعد حس کردم چیزی رو دستمه

خداااروشکر همسرم زود اومد خونه و منم اون تایم همش رو مبل بودم و اصلا نیومدم رو تشک همسرم اومد و نن اومدم پایین و تا بعدازظهر خوابیدیم یهو بلند شدم برم سرویس ک مارمولک دیدممم و از کنار پام رد شدد😭

و انقدرررر گریه کردم ک خونه رو گذاشتم رو سرم همسرم گرفت و انداخت اما از دیشب همششش استرس دارم حتی خواستم برم خونه مادرم بمونم الانم همسرم رف سرکار حسم نمیگ چیزی تو خونه‌س اما استرس دارمم

ب نظرشما ممکنه امروزم چیزی بیاااد🥹😭  

اسی بخدا مارمولک اصلا ترس نداره. تازه حشرات ریز دیگه رو می خوره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بخدا مارمولک اصلا ترس نداره. تازه حشرات ریز دیگه رو می خوره.

ببین من از همه چی میترسم دیروزم ک اونجوری دیدم مثل ی فوبیا شد برام چون خیلی گریه کردمم 

ب نظرت ممکنه امروزم بیاااد🥹

کلی مادرم و پدرم و همسرم باهام حرف زدن هوففف

کسی به خاطر یک قرون دعوای صدتومنی نمیکنه . آخه یه مارمولک چیه که به خاطرش این کارها کنی ، مگه تمساح تو خونه دیدی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عع اذیت نکنن🥲😅

وااااای من از مارمولک و موش متنفرم😭😭😭

یعنی قشنگ سکته میکنم

حالا بدبختی ما اینه که همسرم از هیچچچ حیوونی ترس نداره و با دست میگیره

اما فوبیای مارمولک داره🤕

حالش از من بدتر میشه

وا خب میترسم عزیزم فرقی‌ام نداره چی باشه

فدات شم از چیزی باید ترسید که خطرناکه . یه موجود بی خطر که اینقدر ترس نداره . برو توی روستاها میبینه دختر بچه ها مار میکشن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

وااااای من از مارمولک و موش متنفرم😭😭😭یعنی قشنگ سکته میکنمحالا بدبختی ما اینه که همسرم از هیچچچ حی ...

من کلا از همه چی میترسمم🥲😅😭

مردا کلا خیلی ترسی ندارن مگ اینکه فوبیا داشته باشنن چ بده اینجورییی ک هم خودت بدت بیاد و بترسی هم شوهرت 

ببین من انقدرررر دیروز استرس کشیدم ک نگو😔

الانم میگم نکنه بیاد ب نظرت ممکنه باز بیاد چیزی؟

فدات شم از چیزی باید ترسید که خطرناکه . یه موجود بی خطر که اینقدر ترس نداره . برو توی روستاها میبینه ...

خب میگم عزیزم، منم میدونم آزاری ندارن 

اما واقعا دست خودم نیست، تموم بدنم قفل میکنه

واااقعا اگه تو اون محیط بمونم، سکته میکنم 

فدات شم از چیزی باید ترسید که خطرناکه . یه موجود بی خطر که اینقدر ترس نداره . برو توی روستاها میبینه ...

میدونم اما خب کلا میترسم و بدم میاد یعنی چیزی ببینم حتی حشره تا حد سکته میرم دست و پام شل میشه و گررریه باورت میشع من حتی جنگل و بیابون میرم پروانه ریز میاد سمتم و عنکبوت و اینا انقدر جیغ میزنم ک نگو

اره میدونمم دورم هستن

چه ربطی داره، مگه دست خود آدمه🤕

بله . دست خود ادم هست که از چیزای بی خطر نترسه . این ترسها نهادینه نیستن یعنی از بدو تولد در وجود انسان نیست . اکتسابی هستن و قابل کنار گذاشتن .