2777
2789
عنوان

چون برام عروسی نگرفتن و طلا نخریدن محل به مادر شوهرم نمیگذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 50 پست
خودت بی زبون یا کم سن بودیپدر مادرت چرا راضی شدن؟شوهرت چی؟

بابام فقط هدفش شوهر دادن بود 

مامانم هم کم سن و خل بود 

اصلا سیاست نداشت ۱۵ سالگی شوهرش داده بودن فقط بچه آورده بود پشت هم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زبون داشتیپدر و مادر داشتیباید به جای قبول کردن و بعد یک عمر کینه کردن قبول نمی گردی

دیگه من احمق بودم اون زمان 

این ها نباید کمک پسرشون میکردن تا کینه نشه 

در صورتی که برای قبلی ها خرج کرده بودن

بابام فقط هدفش شوهر دادن بود مامانم هم کم سن و خل بود اصلا سیاست نداشت ۱۵ سالگی شوهرش داده بودن فقط ...

پس حتما خانواده شوهرت میدونستن از کجا دارن زن میگیرن

شوهرت هم هیچی نگفت؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

شوهرم چندماه عقدبوده جدامیشه من مجردبودم موقع ازدواج مادرعقده ایش قهربودچقدرشوهرم التماس کردبریم خواستگاری و.... 

حالاانروزسرمشکلی برااولین باردلم شکست گریه کردم پشت تلفن ازاون روزازخودم متنفرم... 

اخه برگشت گفت عنترخانم فبلی خیلی من دوست داشت

اخه غرورم نمیزاره هی محبت کنم

لیاقت من نه خودش داره ن پسرش

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

هر بار شوهرم میگه مامان اومده خونه فلانی و فلانی منم به کتفم نیست حالم ازش بهم میخوره قبل عروسی من م ...

چه کار درستی میکنی سرسنگینی باهاشون

کاش منم از اول همین رفتارو داشتم

برای منم هیچکاری نکردن . نه طلا خریدن ، نه حتی یه دونه مراسم و ....

دو سه ساله کلا قطع رابطه ام باهاشون