2777
2789
عنوان

چون برام عروسی نگرفتن و طلا نخریدن محل به مادر شوهرم نمیگذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 50 پست
خلاصه خواستید برای پسرتون زن بگیرید تا حد امکان سعی کنید برای زنش کم نگذارید که همش میشه کینه و در و ...

شوهرت چی ؟نظر اون چیه،؟طرف کیه ؟

هرچند که اون باید  گله کنه و انتقاد کنه  و خودشو جلو مینداخت 

ولی آفرین اصلاااا محل نزار بشون  نمیگم بی احترامی کن ولی اصلااا  کارشون نداشته باش ولی بگوششونم برسون به خاطر این موضوع ازشون دلخوری  حتما علت ناراحتی خودتو بهشون بفهمون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوین که خدمت نکنید بهشون خودش خوبه

آخه شما داری خودت رو ناراحت میکنی

خدمت یه چیزه

ناراحتی یه چیز دیگه

من میگم خودتو درگیر چالش خوبی نکردی

دلتو با این حرفا از الان بغضی نکن💚☘️

برای ظهورش صلوات 🥰
شوهرم اصلا براش مهم نیست من هم کاری ندارم بهشون فقط اصلا خیری به مادر شوهر نمیرسونم من نمی‌خوام از خ ...

ممن کاملا درکت میکنم تو شرایط شما بودم ولی حالا که سالها گذشته میبینم زیادم مهم نبوده که اینقدر خودمو اذیت کنم فقط خودمو مریض کردم شمام کلا فراموش کن اون موقع باید حرف میزدی

عزیزم حستو درک میکنم چقدر ناراحتید..ولی چه میشه کرد..اگر اون موقعه نیتت  برای دوری از گناه و اذیت نشدن شوهرت از نظر مالی بوده...خیلی خوبه ،تغییرش نده..با کینه خرابش نکن..با خدا حرف بزن...بگو خدایا من برای گناه نکردن و به حرف تو بودن و کمک‌ شوهرم کردن عروسی نگرفتم‌در مقابلش اگر صلاحم هست برام فلان جا جبرانش کن...

مطمن باش بی تاثیر نیست..

با خدا حرف بزن..کینه مثل یه کوله سنگه که داخل کوله با خودت داری حمل میکنی،خودت بیشتر از همه اذیت میشی..آزاد شو..و با خدا حرف بزن و فقط از خدا کمک بخواه

اگر نیت عروسی نگرفتن عروسی دوری از گناه هم بوده،مطمن باش..کار بزرگی کردی..داخل پرونده ات یه شب پر از گناه رو حذف کردی و به جاش رضایت خدا و امام زمان (عج) رو جلب کردی و مطمن باش اجرش هم خواهی گرفت..ولی خرابش نکن..

میدونم شما بزرگتر و عاقل تر از این چیز ها هستید، که درگیر امور دنیایی و فانی بشید..البته فکر کردن در موردش جز حال خودت بیشتر خراب نمیکنه..فقط خودت..پس بگذر که گذشتی هست..

بابت چیزی که قابل تغییر نیست وقت و عمر خودت رو هدر نده..نگاهت به جلو باشه..

موفق باشی گلم