شما از خودتون،زندگیتون،تصمیمات،انتخاب ها و دستاوردهاتون رضایت دارید؟
من از خودم راضی نیستم.احساس بی ارزشی و بیهودگی میکنم
حس میکنم همه ی زندگی و تلاش هام بیهوده و ناامیدکننذه بوده
شما خوشبختی رو در چی میبینید؟
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
همیشه گفتم فقط آرامش و امنیت داشته باشم پیش همسری که مهربونه وبفکرمه اما نه مهربونه بود نه آرامش داد نه حتی پول .هنوزم میگم فقط آرامش داشته باشی اونوقت همه چی خوب پیش میره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خوشبختی رو توی ارامش و شادی روزمره زندگی می بینیم . از انتخاب هام هم راضیم . یه وقتا توی این حس م ...
خداروشکر
اگر دوست داشتی از دستاوزدهات بگو
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
همیشه گفتم فقط آرامش و امنیت داشته باشم پیش همسری که مهربونه وبفکرمه اما نه مهربونه بود نه آرامش داد ...
آزه فقط آرامش و سلامتی مهمه
آرهپریود. هم شدمکلا اعصاب و روانم بهم ریختهدلم میخواد گریه کنم
منمجدیدا خیلی زود ناراحت میشم یکمم حالتای افسردگی دارم اما از عوارض دارو هامه... چند هفته اس اینجور شدم. البته ادم افسرده ای نیستم تاثیرات خلقی داروهامه
خوشبختی یه احساسه. یعنی اینکه همیشه احساس لذت و شادی کنی. که میشه همون در لحظه زندگی کردن. چجوری میشه در لحظه زندگی کرد؟ وقتی عاشق خودت باشی از تک تک لحظات زندگیت لذت میبری چون داری با خودت میگذرونیش. تاپیک پنجمم رو بخون. درمورد زندگی عاشقانه خیلی توضیح دادم . به دردت میخوره حتما تا آخر بخون
منم رضایت دارم چون دنیا محل گذره ارزش غصه خوردن نداره
انتخاب هام خوب بوده فقط اگه میتونستم جلوی خودم رو بگیرم و به شاغل شدن فکر نکنم عالی میشد
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
منم بودم الان چندتا بچه دارم وقتی ندارم برای کار بیرون ولی همش به سرم میزنه کار کنم بیرون از سرم نمی افته چون مجردی همش کار کردم
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین