2777
2789

من کاربر @آرتونیس_‍ هستم

بارها در مورد کراشم گفتم حدودا ۸ ماه پیش خودم عاشقش بودم و وقتی رفتم جلو با وجود اشنا بودن بارها ازم درخواست رابطه کرد و کاملا لاعبالی بود و دو هفته باهاش حرف زدم زندگیم و بع گند کشید تموم دار و ندارم و قلبم و نابود کرد

ادعا عاشق بودن کرد که به نیازش برسه من تن ندادم و خودم کات کردم

دخترا قدر خودتون بدنتون و خانواده رو بدونید هرچی پسر کاری و سر به زیر باشه بازم اعتماد نکنید درون ادما خیلی کثیفه

این ادم برام یه فرشته بود که گند زد توش پسر سر به زیر غصه ما لاشی از اب در اومد و دنبال نیاز بود عرکی میرفت سمتش سریع لاس میزد

حللا هم مجبورم هر روز ببینمش چون همسایه اس

این ادم غرور و شخصیتمو زیر سوال بود چون خیلی بی لول و سطح پایین تر از خودم بود و وقیح و چشش دنبال مال و برطرف کردن نیاز جنسیش بود

خواهش میکنم قدر خودتونو بدونین و دم به تله ندین و همبشه با ادمی که هم سطح خودتونه یا حتی بالاتره تو رابطع برین

این ادما چون خودشون پایین ترن شما رو میشکونن که بهتون برسن

یا علی😊

کاربری داده شده به من کاربر جدیدم🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان هزار بار گناه کردم اما هیچوقت اکس نداشتم و دوست پسر معمولی هیچی نداشتم و نخواهم داشت اما ...چندین سال پیش یه پسر میبینم تو محلمون همیشه میدیدمش نمی‌دونم جادوم کرد چیکارم کرد یهو عاشقش شدم بدجور مثل دیونه ها هیچوقت جلو نرفتم و نزدیکش هم نشدم و نخواهم شد الآنم درحال تلاشم فراموشش کنم دعا کنید فراموشش کنم

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

تا الان هزار بار گناه کردم اما هیچوقت اکس نداشتم و دوست پسر معمولی هیچی نداشتم و نخواهم داشت اما ... ...

فراموش کن لطفا ارزش نداره🙂

منم مثل تو بودم ولی عشق کورم کذد

از من حرف شش سال پیش اون موقع بیست سالم بود و خام بودمخیلی آسیب دیدم و همش گریه میکردم

منم ۱۸ سالمه ولی همه میگن بالغانه باهاش کات کردی

اما جیگرم هنوز اتیش میگیره

عزیزم میتونم درک کنم چقدر حالت بده ولی دمت گرم ک ب خواسته پست فطرتانه ش گوش ندادی.

دمت گرم دختر بهتر افتخار میکنم..

به قدرتت

به پاکی ذاتت

به لقمه حلالی که پدربزرگوارتون سر سفره تون اورد...

دیگه هم از من میشنوی نرو سراغ دوستی

ادم زندگیت ی روز با خونواده ش رسمی میاد سراغت عزیزم... 

دم ب تله ندادی دیگه چته سرتو بالا بگیر برو بیا

دم به تله ندادم اما عاشق شده بودم

انقدر خرفای خجالت اوری بهم زد حتی روم نمیشه نگاه کنم 

زمان که بگذره فراموشش میکنی عزیزم

انشالا دیونه شدم اصلا نمی‌دونم چه بلای سرم آورد لعنتی مگه میشه آدم از دور یکیو ببینه یهو عاشق بشه ولی همچیز راجبش می‌دونم لاشیه هوله اشغاله کل محله عاشقشن اکس کل محلمونه

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

عزیزم میتونم درک کنم چقدر حالت بده ولی دمت گرم ک ب خواسته پست فطرتانه ش گوش ندادی.دمت گرم دختر بهتر ...

:)

حرفات خیلی خیلی حالمو خوب کرد

چقدر دل پاک و مهربونی داری دورت بگردم

ممنونم از مهربون بودن و قلب پاکت❤️