2777
2789
عنوان

چرا برادرشوهرم یهو زل میزنه بهم

181 بازدید | 14 پست

من چند ساله عروسشونم قبل ازدواجش یه وقتی سر میچرخوندم می‌دیدم میخ داره نگاه می‌کنه الآنم که ازدواج کرده بازم امشب داشتم خانومش رو نگاه میکردم یهو نگاش کردم دیدم باز میخ شده داره نگاه می‌کنه 

یخورده وسواسی هم هست اگه آدم هیزی بود شک میکردم نمی‌دونم چرا اینجوری نگاه می‌کنه واقعا حس بدیه ببینی یکی زل زده بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سریع اینجور زل زد بگین با این دقت خانمت باید زل بزنی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آخه زیاد اتفاق افتاده

بنظرم واکنش نشون نده عزیزم

دیدی زل میزنه جات رو عوض کن و برو کنار شوهرت

شاید مدلشه اخه چیزی تو دلشم نیست

چون اگه قصدی باشه حتما اول از همه زنش و بعدم شوهرت و خونوادش میفهمن

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

روم نمیشه آخه چون وسواس فکری داره فکر میکنم داره تحلیل می‌کنه رفتارمو🙄

اصلا هرچی داشته باشه زل زدن برای یک آقا زشته اشتباه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بنظرم واکنش نشون نده عزیزمدیدی زل میزنه جات رو عوض کن و برو کنار شوهرتشاید مدلشه اخه چیزی تو دلشم نی ...

آره منم همیشه سریع سرمو چرخوندم و سعی کردم عادی رفتار کنم 

ولی بعد ازدواجش زل نزده بود تا امشب شایدم من توجه نکرده بودم

موندم چرا اینجوری بدون پلک زدن میخ میشه روم 

خیلی حس بدیه

درست میگی

اصلا هرچی داشته باشه زل زدن برای یک آقا زشته اشتباه

آره حس بدیه 

من کلا تو خانواده راحت حرف میزنم و بگو بخند میکنم 

هیچوقتم حس بد نمی‌گیرم از آقایونشون ولی این نگاه اینجوری فقط باعث تعجبم میشه.

آره حس بدیه من کلا تو خانواده راحت حرف میزنم و بگو بخند میکنم هیچوقتم حس بد نمی‌گیرم از آقایونشون ول ...

بچه نیستین ک تعحب کنین پخته رفتار شدین دیگه ،یک حرکت اشتباه زشته ،پس باید بگین بهش تا اصلاح شه