2777
2789

الان داشتیم راجبش حرف میزدیم 😂

۱۴ سکه به نیت ۱۴ معصوم 

۳۶۵ شاخه گل رز 

و یک گلخانه ک شوهره برای دختره گل های مورد علاقش و بکاره

با حق طلاق و حق کار و تحصیل 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

خب من پسر بودم قبول نمیکردم حق طلاق رو

چرا این که مهریه سنگینی نی

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من پسر بودم قبول نمیکردم حق طلاق رو

گلخونه ای ک گفته بنظرت رمانتیک یا مسخره😂

زندگی خودشونه... ان شاءالله خوشبخت بشن فقط اینارو تو عقدنامه لحاظ کنن چلو فامیل کل موارد ونخونن .. ب ...

چرا نخونن

کاملا نرمال

گلخونه ای ک گفته خیلی خاص بود تا حالا نشنیدم 

چون اکثر دخترا احساسی تصمیم می‌گیرن نمونش دخترخالم حق طلاق داشت با اولین بحث مسخره رفت اقدام به طلاق ...

وای ن این خودشم منطقیه

چرا نخونن

بنظرم شخصی و یه قرار دلیه بین عروس و دوماد و پدر عروس.. نمیدونم چون خودم ب شخصه دلم نمیخواد کسی تو کارم سرک بشکه یا بخوان با این و اون مقایسه کنن..

صرفاپیشنهاد گفتم..

و اول زندگیشه نمیدونه مثلا جاریش قراره  چهواکنشی نشون بده مثلا...نمیشناسه که...جالب بود ولی