2777
2789

اهل سو استفاده جنسی نبود و همین باعث شده بود من باهاش ادامه بدم فقط به همین زودی شرایط ازدواج نداشت و باید کمی منتظر میموندیم

این اقا رانندگی دوست نداشت و من همش میرفتم دنبالش یه جورایی تو بیرون رفتنامون اینکه من راننده باشم شده بود وظیفه

ارزوم این بود یه بار ببرتم شهربازی یه بار ببرتم اکواریوم

یه بار بهم زنگ بزنه بگه بیام دنبالت بریم بگردیم؟ ولی همش میگفت میخوای بری شهر بازی چیکار کنی جیغ جیغ کنی؟ برو اکواریوم برای منم تعریف کن

وقتی باهم باشیم چه فرقی میکنه جاش کجا باشه چرا سخت میگیری چرا دوس داری بریم ارتفاعات و خیلی چیزای دیگه

تو اون نه یا ده ماه حسرت هزاران چیز به دلم موند میدونین چرا؟ چون همش گفتم نه خودم میرم خودم میام خودم میخرم خودم میتونم و…….

اینارو گفتم بدونین خیلیا لیاقت ندارن همه جوره باهاشون راه بیاین خوبیاتون میشه وظیفه

چندروز قبل رفتم یه جای باصفا داشتم با خودم فکر میکردم همچین جایی رو رفتن با اون ادم مگه خواسته زیادی بود همینم ازم دریغ میکرد

انقد باهاش راه میومدم که یه بار بهم گفت از این به بعد رفتیم بیرون تو دونگ غذاتو نده بمون دوباره رفتی سرکار اون موقع بهم پس بده

الان مدتهاست تنهام ولی اثار اون حسرتها انگار هنوز رو دلم هستش راستی راستی که ما بعضی مردا رو پرو کردیم

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

بیا با من باش گزینه اول رو که صددرصد دارم تازه همه جا هم باهات میام؛ درکتم میکنم؛ غذا هم برات میپزم...😅

جدی تو که این همه خدمات میدی حداقل یکی رو پیدا کن که ارزش داشته باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دنگ دادن بزرگترین اشتباهیه که یه دختر میتونه تو رابطه انجام بده و با اینکار واقعا احترام خودشو تو رابطه از بین می‌بره 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنگ می‌دادی اسی؟

بعدا خواستید ازدواج کنید هم حتما می‌خواسته تو پول خونه و مواد غذایی و بدی

اسی غصه نخور آدمی که دنگ بگیره برای زندگی نیست 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

بیا با من باش گزینه اول رو که صددرصد دارم تازه همه جا هم باهات میام؛ درکتم میکنم؛ غذا هم برات میپزم. ...

بعد از اون رابطه انگار کلا دلسرد شدم نسبت به جنس مخالف

یه وقتایی هم از خونه غذا درست میکردم براش میبردم باورت میشه؟

دنگ دادن بزرگترین اشتباهیه که یه دختر میتونه تو رابطه انجام بده و با اینکار واقعا احترام خودشو تو را ...

شاید تاثیرات دنیای مجازیه که همیشه ما دخترا رو متهم کردن به کسایی که میتیغن

یادمه یه بار یکی از دوستام ازم عصبی شد سرم داد زد گفت تو و امثال تو با خریتاتون باعث شدین توقع مردا از همه بالا بره بعد همینا میان با ما و ما مثل شما نیستیم شماها رو میکوبن تو سرمون

دنگ می‌دادی اسی؟بعدا خواستید ازدواج کنید هم حتما می‌خواسته تو پول خونه و مواد غذایی و بدیاسی غصه نخو ...

دقیقا 

بهم میگفت محصولات غذایی درست کنم دراینده و بفروشیم کمک خرج باشم

اسطورش زنداداشش بود که ترشی و مربا درست میکرد کمک خرج داداشش بود

بعد از اون رابطه انگار کلا دلسرد شدم نسبت به جنس مخالفیه وقتایی هم از خونه غذا درست میکردم براش میبر ...

دیگه این که پیش رانندگی و دنگ دادن و... چیزی نیست.

کم کم از فکرش بیا بیرون با آدمای جدید آشنا شو فقط این بار قدر خودتو بدون. سریع دل نده و طرف رو پررو نکن. هر لحظه آماده ول کردن باش. اون باید علاقه تو رو جلب کنه. گول این چرندیات برابری و غرور و... رو نخور زن باش و دنبال مرد بگرد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شاید تاثیرات دنیای مجازیه که همیشه ما دخترا رو متهم کردن به کسایی که میتیغنیادمه یه بار یکی از دوستا ...

دقیقا این حرفارو خود مردا تو مجازی را انداختن که از زیر بار مسئولیت در برن اما مردی که دوست داره واقعا بدش میاد ازینکه تو جلوش دستتو بکنی تو جیبت انگار مردونگیشو له کردی پس اگه مردی ازت دنگ گرفت مطمئن باش حسی بهت نداره صرفا باهاته که یه مدت خوش بگذرونه هزینه این که نمیکنه

ازین اشتباه درس بگیر دیگه هیچوقت با ماشینت دنبال پسر نرو و دنگ نده

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

عزیز من منم پسرم دختر لاشی داریم پسر لاشی هم داریم .حالا هر اتفاقی افتاده ایشون نتونسته برات فراهم ک ...

این ادم به کل شده بود زن رابطه و من مرد رابطه

من نمیتونستم هیچ جوره بهش تکیه کنم

فقط یه سری چیزای مسخره تو ذهنش بود و انگار با همونا بزرگ شده بود یه جمعه میخواستیم بریم بیرون بهم گفت من دو تا چهار باهات میام بیرون بعد از اون میخوام با مامانم اینا باشم

هر جمعه با خونوادش میرفتن یه جای نزدیک تکراری مینشستن و به من میگفت در اینده هم برنامه همینه

میگفت اگه ناراحت میشی بقیه روزای هفته رو میریم خونه مامانت و جمعه ها با خونواده من میریم بیرون🫤

از نظرش من که هربار دنبال یه جای جدید و تنوع بودم کارم احمقانه بود

دقیقا این حرفارو خود مردا تو مجازی را انداختن که از زیر بار مسئولیت در برن اما مردی که دوست داره واق ...

خواهرمم میگه دیگه اول اشنایی رو نکن که ماشین داری نذار تاریخ تکرار بشه