2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت تاپیک قبلیمو قفل زد

135 بازدید | 16 پست

تا میاد یه بحثی گرم شه چرا قفلش می کنید

مگه اینجا تبادل نظر نیست

کسی مگه بی احترامی کرد که بستید تاپیک قبلی مو

لااقل دلیلشم بگید قفل می کنید

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین غصه بچه هزاااار برابر غصه خود ادمه اگه پس فردا شوهرت ی داد سر بچت بزنه یا ی رفتار بد با بچت داشته باشه اونوقته ک جهنم واقعی رو ب چشم میبینی برای همین همه میگن از شوهرت راضی نیستی بچه نیار چون غمت میشه هزااار تا

من فکر کردم خودت قفل کردی

نه داشتم جواب میدادم که یدفه قفل زدن

مگه من حرف سیاسی زدم؟؟؟

راستی جواب شمام میخواستم بدم اینکه گفتم من بچه میخوام اون نمی‌خواد یکی از دلایل جدایی ام ازشه وگرنه من مغز خر نخوردم از همچین آدم روانییی که بهش میگم حالم خوب نیست باهام بدرفتاری نکن و میاد میکنه ،مگه مغز خر خوردم نه ماه حاملگی رو چیکار کنم همش میخواد رو مخم بره

ترجیح میدم نباشه که تزش بچه نداشته‌ باشم،ژن خوبی ندارن که بخوام تکثير کنم

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

نمیدونم امشب زیاد دیدم بدون دلیل قفل شدنو

مگه من حرف سیاسی زدم 

اینجام نمی شه راهنمایی خواست مگه واسه تبادل نظر نیست؟؟؟

نه داشتم جواب میدادم که یدفه قفل زدنمگه من حرف سیاسی زدم؟؟؟راستی جواب شمام میخواستم بدم اینکه گفتم م ...

فقط حواست باشه اگه لحبازه این رو دلیل نکن چون ممکنه جلو قاضی بگه باشه بچه دار بشیم اونوقت اذیت میشی