یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما چه علائمي داری؟ پربود های سنگین و دردناک ؟ کاری برای درمان انجام دادی ؟
من سونو واژینال دادم چون پریودام سنگین و لخته بود.و من داروی رقیق کننده قلب وارفارین میخورم متاسفانه یازده فروردین هموگلوبینم ۴ شد و سی سی یو بستری شدم بخاطر خطر ایست قلبی...پنج واحدخون گرفتم ..فعلا خونریزیام یکم کمتر شده ولی خب اجازه استفاده دارو و یائسگی القایی و برداشتن رحم ندارم مجبورم تحمل کنم
من سونو واژینال دادم چون پریودام سنگین و لخته بود.و من داروی رقیق کننده قلب وارفارین میخورم متاسفانه ...
چرا اجازه ندارید ؟ منم همین مشکل رو داشتم، سنمم کم بود ولی هیسترکتومی کردم واقعا دیکه خسته شده بودم . ای بود دی میرنا گذاشتم افتاد . دارو میخوردم دیگه جواب نمیداد. فقط گفتن میتونی امبولیزه کنی ک نکردم چون گفتن هم خیلی درد داره و هم موقته
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد