2777
2789

موها کم شد؟ نازک شد؟ دیر در اومد یا فرقی نداشته؟؟؟؟؟؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش نوره میزنم .خیلی بهتر از ژیلت هست خیلیییی

فرقیم کرده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

خیلی بوش زیاده یعنی تو خون یبار استفاده کردم همه فهمیدن .همون یبار بقیه اش همونجوری موندی و استفاده ...

نه عزیزم پاکتی نخر ،فله ای کیلویی که رنگش زرده بوش خیلی خفیفه از عطاری بخر  وگرنه تیزبر  پاکتی بوش افتضاحه

بعد نوره روغن مورچه بزن کمتر از 6ماه نتیجه صد در صدی میده من تنبلیم میشه نوره بزنم

من رازیانه اصل رو امتحان کردم نتیجه نداد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره یه مدت زدم پوست بینهایت سفید ونرم کم مو شدن. ولی بعد یه مدت میسوزوند ونمیدونم تاریخش گذشت چی شد چون بسته ش یه کیلویی بود دگه اثرنکرد فقط می‌سوخت و میخارید ولی موها رو نمکند