2777
2789
عنوان

بیا بگو کدوم کاربره

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 35 پست
تاپیکتو قفل کن عزیزم حتی ارزش ندارن بخاطرشون تاپیک بزنیم منم تاپیک زدم بیسوادیشونو به روشون بیارم

سلام عزیزم بابت توهینی که به کردها شد من ازتون معذرت میخوام اگه تاپیک رو کامل خونده باشین میبینین که تاپیک من هیچ چیز بدی نداشت اما خب در کمال تعجب شد مکان عقده گشایی پانلر و پانترک همه اون کاربرهایی که اونجا پست میگذاشتن خودشون رو لک جا میزدن یا در دفاع از لرها به کردها توهین میکردن من میشناختم یه مشت دروغگوی پستن که دست شیطان رو از پشت بستن

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

سلام عزیزم بابت توهینی که به کردها شد من ازتون معذرت میخوام اگه تاپیک رو کامل خونده باشین میبینین که ...

سلام گلی

میشناسم من تورو

کلا عقده دارن از کوردا حرفاشونم بی معنی و خنده دار و احمقانه س همینم نشون میده چقد لولشون پایینه مقصر تو نیستی اونا کارشون همینه 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلیمیشناسم من توروکلا عقده دارن از کوردا حرفاشونم بی معنی و خنده دار و احمقانه س همینم نشون مید ...

دیگه همه عالم و آدم میدونن اینا چون در حد کردها نیستن اینجوری فشار میخورن به جای اینکه تلاش کنن آدمای بافرهنگ و باشعوری باشن وجهه قومشون رو اصلاح کنن با پاچه بقیه رو گرفتن میخوان خودی نشون بدن در بی عقلی اینا همین بس

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

سلام عزیزم بابت توهینی که به کردها شد من ازتون معذرت میخوام اگه تاپیک رو کامل خونده باشین میبینین که ...

عزیزم الان چون اینجا کامنت گذاشتی و این حرفا رو زدی بری بالا بیای پایین اینا میگن کوردی و دروغ میگی نیستی🥴درکل خیلی پیگیرمونن حتی پروفامونم میذارن ،سطحشون خیلی پایینه منم نیمدونستم اینان باز وگرنه این تاپیکم نمیزدم،ما کوردیم جواب هرکسی رو نمیدیم چ برسع بحث کنیم ،تو جوگیری و شل مغزیشون بمونن

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

عزیزم الان چون اینجا کامنت گذاشتی و این حرفا رو زدی بری بالا بیای پایین اینا میگن کوردی و دروغ میگی ...

آره دقیقا الان دیگه تو مغز ناقص اونا من به عنوان کرد معرفی شدم چون حماقتشونم عامدانه است هیچ جوره نمیشه حقیقت رو بهشون فهموند من تقریبا دیگه مطمئن شدم که اون کاربرای پانلر پشت همشون یه نفر وایساده چون امکان نداره یکی از اون کاربریا تو یه تاپیک باشه و بقیه نباشن بارها امتحانش کردم خودشو خر فرض کرده

آره دقیقا الان دیگه تو مغز ناقص اونا من به عنوان کرد معرفی شدم چون حماقتشونم عامدانه است هیچ جوره نم ...

ن عزیزم اینا گروه دارن تلگرامی بیکارتر از این حرفان ک فکرشو کنی ،ب شدت درگیر ما کوردان طفلیا 🥴حتی میدونن تو شهرامون چخبره خبرامونو دنبال میکنن

ن عزیزم اینا گروه دارن تلگرامی بیکارتر از این حرفان ک فکرشو کنی ،ب شدت درگیر ما کوردان طفلیا 🥴حتی م ...

اسم لک هام میاد جیغ میکشن کلا ضعف دارن بدبختا😂

به تورک ها هم توهین میکنن ولی بیخیال بزار بگن از قدیم گفتن دهن مردم نمیشه بست

تاپیکم بالا امده😂بله،بایذ هواسمون جمع تر باشه ،مخصوصا از بعد جنگ،باید حس هم وطنیمونو تقویت کنیم

ول کنید این بازی کثیف و مسخره رو

ایرانی ایرانیه هر کجا و هر چی باشه ایرانیه

ول کنید این مسخره بازیهارو

نه کسی پست تره نه کسی برتره

چرا مردم ما اینجورین

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

اونهایی که توهینهای قومیتی، و تفرقه اندازیهای هدفمند دارن، دشمنان ایران و ایرانین.

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150