2777
2789

از نوجوانیم خمیده وایمیسم گاهی خصوصا که حواسمم نباشه ...قدم بلنده ۱۷۸ سانته و متوسطم نه چاق نه لاغر...همه چیم اوکی هست جز اینکه این قوز ریده به اعتماد به نفسم ...شده خودتون یا اطرافیانتون درمانش کرده باشید؟ با چی دکتر یا ورزش؟ ورزش خونگی یا باشگاه ؟ یا راه حل دیگع؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک نفر از همکارهای بود که به فیزیوتراپ مراجعه کردند و حرکات اصلاحی گرفتند. خیلی موثر بود. قوزبند موقتی اثر می گذاره و توصیه می کنند بیش از ٢ یا ٣ ساعت در روز استفاده نشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اطرافم یه نفر با فیزیوتراپی درمان شد

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

منم داشتم 

یه مدتی قوزبند بستم و حرکات ورزشی مخصوص انجام دادم خیلی بهتر شدم ولی خب الان که فصل امتحاناست باز روی کتاب ها خمیده میشم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
چقدر زمان برد فیزیوتراپی؟

بعد از حدود سه ماه متوجه تغییر شدیم. ولی ورزش ها را باید جز روتین روزانه گذاشت و انجام داد. چون در بیشتر موارد قوز کردن به خاطر ضعف عضلات شانه و کمر و سینه است. فقط بعضی انواع شدید ستون فقرات ایراد داره و نیاز به عمل هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شدید بود؟ عملش چطوری بود میدونید؟

فکر کنم عمل سنگینیه فقط دیدم کمربندش مثل قفس بود بنده خدا گفت شش ماه باید بپوشم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
مرسی عزیزم.... چند جلسه؟ چقدر زمان برد؟

خواهش میکنممممم. ده جلسه.

ولی یکسری ورزش هم خود فیزیوتراپش تو خونه گفت انجام بده. یعنی هم حین فیزیوتراپی هم بعدش همیشه ورزشایی که اونجا بهش گقتن رو انجام میده.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)