2777
2789
عنوان

شوهرم سرده چیکارش کنم

290 بازدید | 21 پست

بچه ها من شوهرم به شدت ادم سردیه چه از لحاظ جنسی چه احساسی

مثلا خونه مادرم شهر دیگه هستم پشت تلفن حرف زشت میزنه گوشی رو قطع میکنم دیگه تا سه روز زنگ نمیزنه بهم

هیچوقت عذر خواهی نمیکنه بکنه هم میدونم سطحیه و دوباره بی احترامی میکنه بهم 

تا خودش دلش نخواد نمیاد سمتم من  حتی یه وقتایی میخوام بغلش کنم میگه برو اونور بهم نچسب  گرممه

حس میکنم اصلا دوسم نداره و حتی یه ماهم پیشش نباشم دلتنگم نمیشه حس میکنم دیگه نسبتی باهم نداریم یکی بهمون گفت براتون دعا نوشتن 😭

۲۴ سالمونه سه ساله ازدواج کردیم نمیدونم چطور به این زودی انقد سرد شد نمیدونم چیکارش کنم منم دیگه ازش زده شدم پیش همم هستیم همش تو گوشیه تو یه روز کامل شاید کلا ۱۰ کلمه اونم چرت و پرت باهام حرف میزنه  نمیدونم چیکارش کنم منم دیگه ازش زده و سرد شدم 

😭🥲 

لطفا راهکار جدایی و طلاق هم ندین

عزیزم اینا واقعا خیلی عنیقه نیاز داره به مشاوره

حداقل از اون مشاور آنلاین های رایگان کمک بگیر

باز اونا از راهنمایی اینجا خیلی بهتره

کاربری دست دو نفر هستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی با کسی نیستبه نظر من داره خیانت میکنه

نه اینو مطمئنم گوشیشو چک میکنم و ازین اخلاقا نداره 

خیلی ادم بی حوصله و درونگراییه از اول همینجوری تو خودشه و ازیناییه که ببخشید باید بهش برینی و بی توجهی کنی تا ادم شه  

خوب منم همینطور هستم اما بعداز 12سال اینطور شده

شما بچه دارید

منم ۱۲ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم با هم خوبیم شکر خدا اما از نظر ج خیلی خیلی سرد شده خودش میگه نمیدونم چرا اینجوری شدم اصلا میلی ندارم قبلا خیلی خیلی گرم بود

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بهش ارده شیره بدید هر صبح

گرم میشه

حتما بدید

توقع نداشته باشید تو یه هفته درست بشه

یه دو سه ماهی طول میکشه

ارده

و

شیره

همین

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اره دوتا

فکر کنم بعد از مدتی همه اینجوری میشن پس

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

از ما که شده خیلی هم سرد هست

از اول اینجوری بود

روابط دیگتون خوبه مشکلی بینتون نیست