2777
2789

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭🙏😔 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو رو خدا دعا کن انشالله دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون امسال هیچ کدومشون نیان و نباشن🥹😔😭 و انشالله امسال ظرفیت همه ی شهرها خیلی بالا باشه و من و خواهرم قبول شیم و معلم رسمی شیم انشالله 😭🥹 

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لب ...

الهی عزیزم دعا کردم برات ایشالا که درست میشه♥️♥️

من شمالم از دیروز بارونه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

من شمالم از دیروز بارونه

تو رو خدا دعا کن انشالله دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون امسال هیچ کدومشون نیان و نباشن🥹😔😭 و انشالله امسال ظرفیت همه ی شهرها خیلی بالا باشه و من و خواهرم قبول شیم و معلم رسمی شیم انشالله 😭..

من شمالم از دیروز بارونه

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین هفته خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭🙏😔