2777
2789
عنوان

برام دعا کنید تروخدا

224 بازدید | 33 پست

بچه ها تروخدا سرنمازتون هروقت که باخدا خلوت کردید منم دعا کنید فردا ی مشکل دارم اگه فردا درست نشه خیلی برام بدمیشه دعا کنید خداخودش فردا مشکلم حل کن خیلی خودم صداش زدم،شاید صدای دلای پاک شمارو بهتر بشنوه ان شالله هرچی ازش میخواید بهتون بده .ممنون

خدایا شکرت ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://t.me/joinchat/DCoAgg3HGzuZN9TAz3Qv7gخانمادوست داشتین بیاین گروه ختم

یه صلوات مهمونم میکنی تا خدا معجزه هاشو توزندگیم نشونم بده.به معجزه هایت ایمان دارم خدایا ممنونم که معجزه میکنی تا بتونم صاحب فرزندی سالم وصالح بشم .سپاسگزارم که معجزه میکنی تا سرپناهی برای زندگیم داشته باشم ومشکل مسکنم حل بشه شکرگذارتم که معجزه میکنی تاهمسرم وضعیت شغلیش به استخدام رسمی تبدیل بشه
اگه ذکری هم بلدید که خودتونم امتحان کردید جواب داده بهم بگید ممنون میشم 

ذکر لاحول و لا قوه الا با لله خوبه یعنی چیزی اتفاق نمیفته مگه اینکه خدا بخواد 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

نیت کن به نیت۳۱۴نفرآیة الکرسی بخون،،مهم نیست طرف بدونه براش،میخونی یانه،،ردخورنداره،،همین امروزازش حاجتگرفتم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
قربانت میشه شما هم برا فسقل من دعا کنید تا چند ساعت دیگه تست شنوایی داره دعا کنید به تست جواب خوبی ب ...

عزیزدلم خیلی دعاش کردم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
قربانت میشه شما هم برا فسقل من دعا کنید تا چند ساعت دیگه تست شنوایی داره دعا کنید به تست جواب خوبی ب ...

چشم حتما عزیزم انشالله بحق امام زمان کوچولوی شمام مشکلی نداشته باش خدا براتون صحیح وسالم نگهش داره گلم

خدایا شکرت ...