2777
2789

مغازه سر کوچمون یه دختر جوون به ظاهر زیبا فروشندش هستش ..مغازه روبروش یه مغازه دار پسر ..ما داشتیم رد می‌شدیم این دوتا داشتن باهم حرف میزدن ..شوهر من خیلی بدش اومد و همش از پسره بد میگه ..میگه چرا داره مخ دختره رو میزنه و دخترا سادن و این پسره کارش زشته ..

نمیدونم چرا حس بدی بهم دست داد ..یعنی ته دلش حسادت میکنه به پسره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذهنتو بهم نریز بابا

جات بودم میگفتم آره پسر عوضی زیاده ولی دختر نباید شل باشه وا بده 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

ذهنتو بهم نریز باباجات بودم میگفتم آره پسر عوضی زیاده ولی دختر نباید شل باشه وا بده

منم گفتم همونقدر که پسر نیاز داره دخترا هم نقشه کش و زرنگ شدن ..و الکی پا نمیدن مگه اینکه منفعتی واسشون داشته باشه ...که الکی فاز دلسوزی برنداره

بهش میگم میگه حالم بد میشه این رفتارا رو میبینم

شاید شخصیتش اینجوریه و همه جوری غیرتی میشع یا فقط واس این ؟

ولی بازم شوهرت نباید ذهنشو مشغول چیزایی ک بهش ربط نداره حرف بزنه اگه جلو دختره یا پسره بگه بهش میگن به توچه و یا اون پسره با دختره قصد جدی داره

شاید شخصیتش اینجوریه و همه جوری غیرتی میشع یا فقط واس این ؟ولی بازم شوهرت نباید ذهنشو مشغول چیزایی ک ...

کلا به این مسائل خیلی دقت میکنه ..انگار از درون فضوله. حواسش به ارتباط دختر پسراست خیلی ..رو این مسائل خیلی کنجکاوه انگار بدش نمیاد ..جلو من ک همش بد میگه

کلا به این مسائل خیلی دقت میکنه ..انگار از درون فضوله. حواسش به ارتباط دختر پسراست خیلی ..رو این مسا ...

این اصلا چیز خوبی نیست بنظر خودم بهش رسیدگی کن ک ترک کنه عادتشو اگه شوهر من میگفت بهش یا اخم کوچیکم میکردم دیگ تکرار نمیکرد 

نگه هم چ فایده از درون که تغییر نمیکنه

بله متاسفانه تغییر نمیکنا اینجوری 

ولی بازم زیاد رو نده ک بحث دخترا پیشت بکنه یکم بترسه ک ناراحت میشی یا از دستت میده اینجوری

بله متاسفانه تغییر نمیکنا اینجوری ولی بازم زیاد رو نده ک بحث دخترا پیشت بکنه یکم بترسه ک ناراحت میشی ...

مثلا بد میگه که ناراحت نشم ..نمیدونم ترس داره من اونطوری شم یا حسادت میکنه به پسرایی که آزادن..