2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم کارت بانکیش دستمه

432 بازدید | 25 پست

وسوسه شدم برم با کارتش طلا بخرم ،،،تو عقد هستیم، آخه منو اذیت کرد جلوی خانوادش دعوا کرد باهام تو درگیری با من بازومو کبود کرد کار زشتی که خواهرش در حقم کرده و نادیده گرفته و پشتی خواهرش درومده،،،برای انتقام ازش به نظرتون برم با کارتش طلا بخرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت در امانت میشه جواب توهینشو باید تو اتاق درمان مشاوره بدید خب این رفتار ها درست نیست. نرمالم نی ...

امانت نداده داده استفاده کنم من همیشه رعایت میکردم حتی استفاده نمیکردم

این کار که بچه بازیه

بهتره به جای این کارا بشینی در مورد ادامه ی این زندگی یه تصمیم درست بگیری از الان که جلو همه اینطوری باهات برخورد که آینده ی خوبی در انتظارت نیست باید باهاش اتمام حجت کنی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
این کار که بچه بازیهبهتره به جای این کارا بشینی در مورد ادامه ی این زندگی یه تصمیم درست بگیری از الا ...

یه روانی لجبازه انتقام جوعه ، فعلا باهاش قهرم گفت تکلیفتو‌روشن میکنم گفتم بکن مهریمو بده هرکاری نکردی بکن