2777
2789
عنوان

کیا مثل من از خونه نشینی متنفرن

69 بازدید | 4 پست

نه با کسی رابطه داریم نه کسی باهامون ارتباط داره

نه اینکه فامیلامون کم باشه نه ولی کلا سردن

خانواده پدریم که یه بار ببینیشون دیدار بعدی می افته واسه برف سال دیگه،البته هروقتم بخوام برم خونه مادربزرگم عمه هام میشنن غیبت کردن و....

اهل هیچ سفریم نیستیم مخصوصا بابام ،حتی دوست نداره از شهر خارج بشه چه برسه سفر

تنها امیدم دانشگاهه دعا کنید قبول شم از اینجا برم

دوست دارم برم کتابخونه ،جاهای تاریخی و...با دوتا آدم باسواد همکلام بشم ولی همه اینا برام شده آرزو اه

تنها امیدم اینه دانشگاه قبول بشم برام دعا کنید

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

ماهم جایی نمی‌ریم خونه مادرم با خونه مادرشوهرم اونم ماهی یه بار مسافران فوقش سالی یه بار ولی خودم کتاب میخونم 

باشگاه میرم 

با همسرم فیلم میبینیم 

یا پیاده روی 

آدم باید دیگه خودش برا خودش سرگرمی درست کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم صادقانه، رفتم دانشگاه بازم اوضاع عوض نشد😂😭ایشالا که به آرزوت میرسی عزیزم❤

ممنونم 🤍

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

ماهم جایی نمی‌ریم خونه مادرم با خونه مادرشوهرم اونم ماهی یه بار مسافران فوقش سالی یه بار ولی خودم کت ...

شایدم همین باشه

ولی قسمت بد ماجرا اینجاست که زیادم نمیتونم از خونه برم بیرون متاسفانه اینجا شهرستانه و خاله زنکم زیاد🤦‍♀️