2777
2789
عنوان

الان پسرعمو دوست پسرم فوت شده

410 بازدید | 27 پست

بعد حالا زنگ زدم یه تسلیتی گفتم و باهاش صحبت کردم بعد گفت که مراسم فردا بعداز ظهره گفتم میخوای بیام گفت نمیدونم الان نمیدونم یعنی چی یعنی برم یا نرم اخه چند وقت پیشا خاله مامانم فوت شد حالا به بهونه اینکه پیش من باشه اومد و خب کل فامیل فهمیدن که کیه یعنی خب اون اومده تو خونواده من الان منم بدم نمیاد ببینم کی به کیه فک و فامیل هاشو ببینم از روی فضولی ولی حالش رو هم ندارم برم هم ساعت 3 کی میره بیرون تو اون گرما  پریودم هستم ولی فضولم هستم  چیکار کنم بعد از یه طرفم میترسم برم حالا بیان بپرسن بگن شما بگم دوست دختر فلانی ام خیلی جالب نباشه ولی خواهرش و باباش اینا میشناسن منو  ولی خب حالا چیکار کنم اولش کلا نمیخواستم برم یه تعارف الکی کردم گفت نمیدونم دودل شدم که باید چیکار کنم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.