آقا من جابه جا شدم یه منطقه دیگه تو سر کارم اینجا مسئولش آقا هست از من ۴سال بزرگتره خیلی قبلا تاریفش رو شنیده بودم اما به تمام پرسنل یخ چیز میچسباند میخنده خسته شدم از بس بهم تیکه و حرف انداخ میگم ناراحت شدم میگه نا رو وردار راحت باش خسته شدم این طرز برخوردش چه معنی داره؟؟؟
میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دو بار به روش خندیدم همش تیکه میندازه و میخنده بدم میاد
میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹
به من میگه تو زیاد حرف میزنی میتونی ساکت باشی در حالی که خودش ۲۴ ساعته در حال ور ور و متلک و حرف انداختن به پرسنله
میخنده نگاش کن اصلا نخند... وقتی چیزی میگه میخنده جوابشو بده خیلی جدی.... دیگه کم کم باهات شوخی نمیک ...
من بخدا جوابشو دادم همیشه
پرسنل دیگش میگن نباید جوابشو بدی
چون تو آموزشی اینجا هستی این باید تایید کنتت حتی یه بارم گفتم ناراحت شدم از حرفاتون گفت خدایا من در اینجا رو ببندم مهد کودک باز کنم
محلش نذار... منم همکار اینجور داشتم الان دیگه با همه شوخی میکنه بجز من
تهش که چس دنبال چی آن اینطور ادما؟