2777
2789
عنوان

لباس بچه هاي خوشگل +عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار خواهرم نذااار😲😲 قلبمو گرفت😥

یاسی جان میشه بکی فردا ساعت چند بیدار میشی کاراتو چجوری انجام میدی.چندوقته میخام ازت بپرسم 

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
یاسی جان میشه بکی فردا ساعت چند بیدار میشی کاراتو چجوری انجام میدی.چندوقته میخام ازت بپرسم 

😂😂😂اینقد تابلوئم تو سایت؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه بخدا.من دوست دارم بدونم.ببخشید تروخدا.من 7یلی فضولم😓😓😓اخه من خودم تا11میخابم

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

بعد به هیچ کاری هم نمیرسم😭😭

نه بخدا.من دوست دارم بدونم.ببخشید تروخدا.من 7یلی فضولم😓😓😓اخه من خودم تا11میخابم

عزیزم من فعلا که مهمونی ام خونه ی پدرم صبح ۹ بیدار میشم البته کاری نمیکنم مادرم نمیزاره دست به چیزی بزنم

خونه ی خودم باشم کار همسرم شیفتیه بعضی شبا که نیست تادیروقت بیدارم صبح ۱۱ پامیشم دیگه خودم تنهام ناهارو ساده میخورم همسرم که باشه شب زودتر میخوابم صبح ۹ ۹ونیم بیدار میشم که برسم به کارام😊😊

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴