دوستان عزیز.8ساله ازدواج کردم.پسرم5سالشه.دخترم 1ساله.شوهرم از اول ازدواجمون تو رابطه خیلی سرد بود.بارداری دومم ناخواسته بود بعد از این دیگه شوهرم کلارابطه رو گذاشته کنار.باهاش که حرف میزنم میگه میترسم دوباره بچه دارشیم.واسه همین رابطه نداشته باشیم بهتره. خودم احساس میکنم دچار سرد مزاجی شدید شده هرچی باهاش حرف میزنم بی فایده س.حتی ترجیح میده شبا جدا بخوابه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
البته منم بعر زایمانم این مشکلو داشتم اما ن ب این شدت تا چل روز بعد زایمان ک اصلا رابطه نداشتیم بعدشم ی ماهی گذشت تا اولین رابطمون پیش خودم گفتم شاید انقدر تو بارداری رابطمو کم کردم عادت کرده ی مدتیه تو ی کانالی عضو شدم راهکارای خوبی داره خدارو شکر با رعایت ی سری مسائل بهتره اما بازم ناراحتم چون خودم تا پیش قدم نشم ایشون مایل ب رابطه نیست بنظرتون مشکلی داره بچه ها البته اینم بگم ب شدت خسته میشه شبا الانم ک بچه ها دوتا شدن تا اونا بخوابن این بنده خدا هفتاد پادساهو تو خواب دیده
البته منم بعر زایمانم این مشکلو داشتم اما ن ب این شدت تا چل روز بعد زایمان ک اصلا رابطه نداشتیم بعدش ...
اصلابچه باعث سردی روابط میشه 😖 دوتا بچه که دیگه هیچییی...زن وقت سر خاروندن هم نداره...دیگه نمیتونیراحت به خودت برسی و وقتتو فقط به شوهرت اختصاص بدی درنتیجه ممکنه باعث سردی میشه...البته درباره ی همه صدق نمیکنه