2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک تخمه بیارید براتون داستان دارم نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 18 پست
من تاپيك قبلي رو خوندم ببخشيدا چقد دوستت پرو هست خب اينكارا چيه هم نميخادش هم شماره ميده هم ميره سر ...

عزیزم 

من خودم از نزدیک شاهد بودم 

این اقا خیلی محترم اومد حلو و اصرار کرد دوستمم برای آشنایی شماره داد 

ولی از همون اولم مایل نبود 

ولی خب انتظار داشت وقتی لین همه اصرار می کنه حداقل سر دیت حاضر بشه 

نا احت نبود عصبانی بود 

وگرنه همین الانم ازش متنفره 

بار ها این اقا باهاش بازی روانی راه انداخته بود 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
عزیزم من خودم از نزدیک شاهد بودم این اقا خیلی محترم اومد حلو و اصرار کرد دوستمم برای آشنایی شماره دا ...

خب ديگه تمومش كنه تا شر نشده

اخرش بايد حتما بياد بكشه طرف رو؟

شماره عوض كردن كار سختي نيست

ادم با يكي تو خيابون اشنا نميشه نديده و نشناخته بچه دبيرستاني ك نيستين

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ديگه تمومش كنه تا شر نشدهاخرش بايد حتما بياد بكشه طرف رو؟شماره عوض كردن كار سختي نيستادم با يكي ت ...

اصلن شروع نشده که بخواد تموم‌بشه گلم 

این اقا یه طرفه کنست 

دلیل اینگه چرا سیم کارتشو هم عوض نکرده توضیح دادم 

شما از اون دسته ادمایی که فکر می کنی هر اتفاقی بیافته مرد بی تقصیره همه تقصیرا گردنه زنه 😑

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اصلن شروع نشده که بخواد تموم‌بشه گلم این اقا یه طرفه کنست دلیل اینگه چرا سیم کارتشو هم عوض نکرده توض ...

خير

الان دختر بي تقصير نيست و الان دختر هست ك تاپيك زده و شرايطش سختش شده در نتيجه به اشتباهات دختر اشاره ميكنم 

وگرنه اون اقا تاپيك بزنه شرايط فرق داره

شروع شده خودش خبر نداره همين ك بري سر قرار يعني شروع شده قرار اول ناشي بوده خاسته بره بگه تموم ولي قرار دوم ديگه چي

از نظر پسر اين قرار گذاشتن ها يعني بدمم نمياد ازت منتهي بلاتكليفم 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره