2777
2789

سلام من و نامزدم زمانی که باهم اشنا شدیم  از همون اولش همه چیو جدی کردیم یعنی طوری که خانواده ها در جریان باشن.ایشون اون اوایل همه چی خوب بود تا اینکه با پدرش به مشکل خورد و به قول خودش فهمیدم قرار نیست حمایتی از اون سمت داشته باشه و بعدم عموش فوت کرد و یه سری مشکلات خانوادگی و کاری (بازاریه) و طوری که این اقا اصلا فرصت برای سر خاروندنم نداره البته اینطور نشون میده راست و دروغشو نمی‌دونم گاهی گوشیش خاموش میشه دلیل میپرسم میگه شارژر خونه بود من بازار بودم و فلان اما خب من متوجه شدم به خاطر فشار زیاد ترجیحش اینه که تنها باشه بیشتر تایمارو دیروز بازم گوشیش خاموش شد و از ۶عصر تا ۱بعد از ظهر روز بعد بی خبر بودم ازش وقتی اومد حتی زنگم نزد که توصیخ بده فقط پیام داد که من به برادرم گفتم بهت خبر بده حتما یادش رفت منم گفتم همه چی تمامه بینمون فقط نوشت اوکی😶😶

صدبار قبلش بهش گفته بودم که نگران میشم وقتی نیستی میگه چشم ولی بعد از یک ماه بازم همون اش و همون کاسه.الانم با وجود حرفی که بهش زدم پی ام داد و چندتا سوال درسی پرسید بعدشم پی ام داد حالمو پرسید واقعا دوست دارم حرف بزنم و از ناراحتیم بگم ولی میگم صبر کنم تا اون بیاد سمتم

من فهمیدم ک دوستت نداره همین. با کلمات بازی نکن عزیزم. دوست نداره واضحه نمیخوام دلتو خالی کنم اما کسی ک کسیو دوست داره نمیتونه نگرانیشو ببینه نمیتونه چندین ساعت باهاش حرف نزنه. انقد راحت نمیگه اوکی. خب بود و نبودت فرقی براش نداره 

کاربری دست دو نفره ✋️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تحت فشار روحی هست رو اعصابشنرو حمایتش کن اون نیاز به محبت و حمایت عاطفی تو داره نه گیر دادنت و پیگیری بیش از حدت

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

من فهمیدم ک دوستت نداره همین. با کلمات بازی نکن عزیزم. دوست نداره واضحه نمیخوام دلتو خالی کنم اما کس ...

اخه دلیلی نداره واسه دروغ گفتن اگه نمی‌خواست راحت بیانش میکرد و کلی تلاش کرد واسه جواب مثبت گرفتن ازم

تو چقدر مثل منی:))))منم دقیقا نامزدم اینجوریه که آخرش دوساعت پیش گفت من همچین رابطه ای رو نمی‌خوام می‌خوام همون‌جوری باشی که من میگم و اذیتم نکنی و بهم گیر ندی

دلم واسش خیلی تنگ شده ولی خب غرورم مهم تره

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

اخه دلیلی نداره واسه دروغ گفتن اگه نمی‌خواست راحت بیانش میکرد و کلی تلاش کرد واسه جواب مثبت گرفتن از ...

خب الان چرا اینجوری میکنه؟  عزیزم ربطی نداره شوهر من تو نامزدی چند بار بخاطر من قرص خورد. یکبارم خودشو دار زد ک بموقع اموبولانس رسید. اخرش خودش وسیله هامو فرستاد گفت نمیخواد 

کاربری دست دو نفره ✋️ 

خب الان چرا اینجوری میکنه؟ عزیزم ربطی نداره شوهر من تو نامزدی چند بار بخاطر من قرص خورد. یکبارم خود ...

فشار روحی خیلی شدیدی و داره تحمل میکنه و خیالش راحته از این بابت که هیچطوره من ترکش نمیکنم 

فشار روحی خیلی شدیدی و داره تحمل میکنه و خیالش راحته از این بابت که هیچطوره من ترکش نمیکنم

نباید کاری میکردی ک انقد خیالش تخت باشه. خب سمتش نرو زیاد بذار اون بیاد. اصلا شاید نیومد😕شاید نمیخواد اصلا 

کاربری دست دو نفره ✋️ 

تجربه من از پسرا اینکه حتی تو بدترین حال ممکن باشن اگ کسی مهم باشه براشون بهش زنگ میزنن

اگ مهم نباشه حتی کار نداشته باشن پیام نمیدن

دوس پسر من میگف کار دارم فلان منم ی روز ریدم بهش دیگ کات کردم کسی ک برا من ارزش قائل نباشه جای ت زندگیم ندازه

توام خودتو گول نزن عزیزم شرایطش یا نظرش  تغییر کرده میخاد بره