2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت یا منفی

443 بازدید | 44 پست

چهارشنبه شب تست زدم 20 موئدم هست 

سریع اول هاله صورتی زد و کم کم پرنگ شد مشکل اینه  تست تکون دادم و نمونه اول نبود  خط تی رنگ پخش کرد ولی بازم  گیچ شدم  و شک دارم دیگه هم بی بی چک ندارم تا فردا  بنظرتون باردارم واقعا 

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

نمیشه قطعی گفت

بی بی چک بخر دوباره بزن

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ مشخصه هاله ولی الکی مثبت نمیشه یدونه دیگه هم بزن 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

قشنگ مشخصه هاله ولی الکی مثبت نمیشه یدونه دیگه هم بزن

باشه عزیزم حالا یا فردا میرم آزمایش یا  اگه نشد تست میزنم دوباره برام دعا کن 

باشه عزیزم حالا یا فردا میرم آزمایش یا اگه نشد تست میزنم دوباره برام دعا کن

برو عزیزم اصلا نگران نباش استرس برا نی نی ضرر داره انشالله که مثبت میشه 

حتما دعات میکنم 

چن روز از موعدت گذشته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

برو عزیزم اصلا نگران نباش استرس برا نی نی ضرر داره انشالله که مثبت میشه حتما دعات میکنم چن روز از مو ...

قوبونت برم عزیزم ممنونم هنوز از موئدم نگذشته 20 موئدمه ولی بی بی چک مثبت شد که قشنگ مشخصه خطش 

قوبونت برم عزیزم ممنونم هنوز از موئدم نگذشته 20 موئدمه ولی بی بی چک مثبت شد که قشنگ مشخصه خطش

ارع مشخصه بنظرم یکم صبر گن تا  یه هفته که از موعدت گذشت بر ازمایش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره فعلا خودمو با بی بی چک سر گرم کنم 😅

ارع بابا فکرم نکن در موردش خدا بزرگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توکل به خدا خیر ببینی عزیزم

مرسی گلم برات حمد و۵تا صلوات خوندم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40