2777
2789
من ن دگیه زیاد نبوددکتر سونو تو اونوصفحه که میدن گفته بودتکرار شهوزن ش باید نگاه کنم بهت بگمولی دفعه ...

اها 

دیگ دکترا هیچی سرشون نمیش نباید ب یه دکتر اعتماد کرد باید چندین دکتر رفت تا مطمئن بشی مشکلی داری یا نه 

اها دیگ دکترا هیچی سرشون نمیش نباید ب یه دکتر اعتماد کرد باید چندین دکتر رفت تا مطمئن بشی مشکلی داری ...

ولش یکسال گذشت

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه شما سونو وزن رفتی؟چند بود؟

ن هنوز نرفتم امروز وقت دکترم بودم زنگ زدم گف دکتر تا چن روز نیس شانس من

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

من امروز رفتم گفت آب دور جنین خیییلی زیاده نگرانم کرد

اعه نگف چرا زیاده..وزن بچت چقد بود الان چن هفکه ایی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

اعه نگف چرا زیاده..وزن بچت چقد بود الان چن هفکه ایی

نه نگفت چرا زیاد شده

وزن بچه هم 1600 بود گفت زیاده

گفت احتمالا دیابت گرفتی که اینجوری شدی باید حواست به کیسه آبت باشه☹️☹️

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
نه نگفت چرا زیاد شدهوزن بچه هم 1600 بود گفت زیادهگفت احتمالا دیابت گرفتی که اینجوری شدی باید حواست ب ...

نگران نباش انشاالله ک چیری نیس.منم ب احتمال زیاد دیابت دارم هنوز ازمایشمو دکترم ندیده ..وزن جنینم بنطرم نرماله خیلی زیاد نیس ک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزمزمه دکترت بهت گفت وزنش خوبه یا زیاده؟منم امروز رفتم سونو سی و یک هفته هستم،1670 بود بعد دکتر گفت ...

من فردا وقت دکتر دارم عزیزم 

نه بابا خیلیا حتی تو همین تاپیک بچه هاشون دوکیلو بودن تو این سونو 

خواهرزاده من ۲۱۰۰بوده وقتی دنیا اومد سه ونیم بود