2777
2789
کلا بارداری من جالب نبود 😬😬 نمیدونم والا دکتر ک گفت خوب بود گلم پسر بزرگم طفلی ب خاطر دیابت من وز ...

منم یکم دیابت بارداری دارم ...ولی هنوز سونوی وزن نرفتم..شکمم یذرس

راستی دیابت داشتن مادر فقط وزن بچه رو زیاد میکنه خدایی نکرده یوخ بچه ب مشکل نمیخوره؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

سلام عزیزم 😍😍😍😍ب سلامتی فارغ بشی 😍😍😍😍پسر اولم چون دیابت داشتم ۳۹۰۰ شد داخل ۳۸ هفته کیسه اب پ ...

سلام ب روی ماهت گلم😍🥰❤️

۲۳۰۰هفته چندم عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکم دیابت بارداری دارم ...ولی هنوز سونوی وزن نرفتم..شکمم یذرسراستی دیابت داشتن مادر فقط وزن بچه ...

نه برای بچه اتفاقی نمیوفته  نگران نشو عزیزم 

ب محض اینکه زایمان کردی دیابت از بین میره 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

اره عزیزم، ریزه بود الانم که یه سال و خورده ایشه همچنان ریزه س 🥹🥲البته خب وزنش نرماله

هیچ اشکالی نداره دختر باید ریزه باشه🥰❤️

من پسرم وقتی دنیا اومد ۳۷۰۰بود ولی الانک پنج سالشه لاغره هرچقدر بهش میرسم فایده نداره چاق نمیش پس ب وزن اولیه ربط نداره 

نوه خالم دونیم دنیا اومد الان خیلی تپل شده از بچه های همسن خودش درشت‌تره 

منم مث شمام یعنی یه دکتر گفت قندم بالاس یکی گفت نرماله واس همین رعایت می‌کنم

منم همینطور بودم اما خداروشکر بعد دنیااومدن بچه دیابت هم رفت خودش خداروشکر اما فوبیای موند لعنتی

❤ 
نه برای بچه اتفاقی نمیوفته نگران نشو عزیزم ب محض اینکه زایمان کردی دیابت از بین میره

مرسی قشنگم..خدا بچه هاتونو حفظ کنه براتون💋💞

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

حالا اون فروردین که به عبارتی ۲۸هفتهبه عبارتی ۳۰ هفته فکر کنم دیگه اخریش ۱۹ خرداد بودیکی بینش بودگفت ...

اره عزیزم خواهر منم آب دور جنین زیاد بود ولی شکر خدا مشکلی پیش نیومد

منم همینطور بودم اما خداروشکر بعد دنیااومدن بچه دیابت هم رفت خودش خداروشکر اما فوبیای موند لعنتی

میفهممت من خیلی گریه کردم وقتی دکتر اول گفت قندت خیلی بالاس حتی برام انسولین نوشت ولی من یه متخصص بهتر رفتم گفت قندت نرماله و اصلا نیاز ب دارو نداری چندبارم تو خونه قندمو چک کردم پایین بوده عوض اینک بالا باشه

میفهممت من خیلی گریه کردم وقتی دکتر اول گفت قندت خیلی بالاس حتی برام انسولین نوشت ولی من یه متخصص به ...

خب خداروشکر عزیزم استرس هم نداشته باش انشاالله به سلامتی زایمان میکنی وبچتو بغل میکنی.

منم تامدتها کپ بودم نون وبرنج وماکارونی واینا نمیخوردم دلم برای هندونه پر ميزد اما نمیاوردم واقعا دیابت اونم توی بارداری خیلی سخته من بعد ۸سال هنوز ترسش توجونمه 

❤ 
اره عزیزم خواهر منم آب دور جنین زیاد بود ولی شکر خدا مشکلی پیش نیومد

من ن دگیه زیاد نبود

دکتر سونو تو اونوصفحه که میدن گفته بود

تکرار شه

وزن ش باید نگاه کنم بهت بگم

ولی دفعه بعد وزن زیادتر 

دیگه فهمید رشد ش خوبه نه آب جنین

با وزن بالاتر دیگه ننوشت تکرار

کلا از اول گزینه دیابت گفتن و رفتم کنترل قند سه ماه واسه احتیاط دادم

که اینم معاینه شکمی دکتر ی بود که رفته بودم 

سزارین قبول کنه که نگرد

دکتر خودم تشخیص آب جنین نداده بود

پیام بالا ادامه ش ننوشتم

این یود که سونو آوای احتمال  آب دوز جنین زیاد ه رو داد

و تکرار 

منطو رم این بود

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

من ن دگیه زیاد نبوددکتر سونو تو اونوصفحه که میدن گفته بودتکرار شهوزن ش باید نگاه کنم بهت بگمولی دفعه ...

اب جنین زیاده دکترم نداده بود همچینن تشخیصی

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خب خداروشکر عزیزم استرس هم نداشته باش انشاالله به سلامتی زایمان میکنی وبچتو بغل میکنی.منم تامدتها کپ ...

مرسی قشنگم ❤️🌻 

مادر بودن سخته هیچکس جز مادر اون بچه درک نمیکنه چقدر سختشه