2777
2789
عنوان

اخلاق پسرم خیلی بد شده

346 بازدید | 38 پست

همیشه میخواد یه کاری کنه هممون ب جون هم بندازه،باباش ک کلا آماده دعوا باهاشه منم حرص میخورم وقتی حرف نامربوط ب پسرم بگه

هم اعصاب خودش خرد میکنه هم مارو،خیلی خستم میکنه دگ کاراش خودش انجام نمیده امروز تا عصر اتاقش نامرتب بود اخرم خودم مرتب کردم،کلاس بره هم تو خونه دگ هیچ تمرینی نمیکنه،عاشق تلویزیونه ،منم نمیذارم زیاد ببینه خیلی رو مخ همه میره ،کلا موقعیت وشرایط نمیفهمه .متوجه نیست فلانی داره عصبانی میشه فعلا اون هیچی نگه.انگار همه چیز باید واو ب واو بهش بگش.امکان نداره تو این خونه سفره انداخته نشه ویا پسرم یا باباش روانی‌مون نکنن بخدا گاهی وقتا فک میکنم کلا نفرین شدم.چون هیچ وقت آرامش ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی چرا این شکلی شدا گاهی به حاطر جلب توجه گاهی برای اینه که انرژی شون تخلیه نمیشه این طوری میشن یا یه سری فیلم ها و بازی ها عصبی میکنه یا بعضی اهنگ ها 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باید ببینی چرا این شکلی شدا گاهی به حاطر جلب توجه گاهی برای اینه که انرژی شون تخلیه نمیشه این طوری م ...

کلا نمیذارم زیاد تلویزیون نگاه کنه چون بعدش کلا بهم ریخته میشه.چیزی ک ازش فهمیدم اینه ک هیچ وقت نمیتونه بیکار باشه.تخلیه انرژی هم ک هرروز تقریبا میبرمش پارک

کلا نمیذارم زیاد تلویزیون نگاه کنه چون بعدش کلا بهم ریخته میشه.چیزی ک ازش فهمیدم اینه ک هیچ وقت نمیت ...

اگر نوجوانه احتمالش زیاده واسه بهم خوردگی هورمون هاشون باشه واقعا نوجوان داری خیلی سخته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲